• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Şubat sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Şubat sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Şubat sayısında, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

Ulaşım ve Bilişim Medeniyettir…

Ulaşım ve bilişim sektörünün 2010 yılında yaşadığı kar bazında gelişmelerin aktarıldığı şu günlerde, Türkiye adına krizden sıyrıldığımızı görebilmek oldukça sevindirici. Birçok firmanın tutunabilmek için savaş verdiği ve her şeye rağmen ayakta kalmayı başardığı bu zorlu yılın ardından yeni yılın ilk soluklarında sektörün yeni girişim ve yatırımlar yaptığını görmek, Türkiye’nin iyiye gittiğinin bir resmi gibi… Kısacası hızlı bir girişi yaptığımızı düşündüğüm 2011 yılının bizlere iyi şeyler getireceğinden kendi adıma çok umutluyum.

Bu sayımızda, 8 yıldır görevde olan ve göreve geldiği günden bu yana birçok ilklere imza atan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın geçmişten bugüne ulaşım ve bilişim alanında yaşanan gelişmeleri aktardığı röportajımızla sizlerin karşısına çıkıyoruz. Ulaşımın tüm ayakları hakkında konuştuğumuz Bakan Yıldırım, dünden bugüne gelişen Türkiye’nin ulaşım ağında yapılan yenilikler ve gelişmeleri rakamsal sonuçlarla ifade ederek bizleri bilgilendirdi. Okurken “Nereden nereye?” dedirten bu yazımızda geçmişten bugüne kısa bir yolculuk yapacaksınız.

Bu ay sektörden öne çıkanlara baktığımızda bir de Mercedes vardı ki dillere destan. Birçok firmaya yaptığı dev teslimatlar ve yeni yüzüyle karşımıza çıkardığı Travego otobüsüyle göz dolduran Mercedes, şanına yaraşır bir lansman gecesiyle sektörü biraraya getirdi.

Tüm bu olumlu gelişmelerin yanında bazen üzücü olaylar yaşadığımızda oluyor. Son günlerde denizcilik sektörünün gündemine oturan “Altın-Frank Maddesi” tartışma konusu oldu. Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın “Gerekirse Montrö Anlaşması’ndan kaynaklanan Altın-Frank maddesiyle boğaz geçiş ücretlerini artırabiliriz” sözü büyük yankı uyandırdı.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra denizcilik sektöründeki son girişimler, karayolu ve havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunduk.

Her yeni gününüzün güzel geçmesi dileğiyle…

Sevgiyle kalın…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim