• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Şubat sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Şubat sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Şubat sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Şubat sayısında, Türkiye'de bilgi ve iletişim teknolojilerinin düzenlenmesi ve denetimi konusunda tek yetkili otorite olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Başkanı Dr. Tayfun Acarer ile yaptığımız röportaj kapak konusu olarak belirlendi.

ICT sektörünün 2023 hedefi 160 milyar dolar

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi’nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hızlı bir gelişim sürecinde olan bilişim sektörünün, son yıllarda önemli yol kat ederek çok iyi bir noktaya geldiğini görüyoruz.

Türkiye'de bilgi ve iletişim teknolojilerinin düzenlenmesi ve denetimi konusunda tek yetkili otorite olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yıllık finansal büyüklüğü 31 milyar dolar olan sektöre yön veriyor. ICT sektöründe yetkili olarak 537 işletme bulunurken, bu işletmeler 65 milyon mobil abone, 16 milyon geniş bant abone ve 55 milyondan fazla internet kullanıcısına hizmet veriyor.

Bu sayımızda; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ile yaptığımız röportaj kapak konusu olarak belirlendi. ICT sektörünün 2013 hedefinin 45 milyar dolar, 2023 hedefinin ise 160 milyar dolar finansal büyüklüğe ulaşacağını söyleyen Acarer ile ICT sektörü ve dünyadaki gelişmeler ile Türkiye'nin bu yöndeki hedefleri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.

Diğer yandan, Ocak ayı içerisinde imzalanan Çukurova Bölgesel Havaalanı uygulama sözleşmesinin imzalanması ve Türkiye'nin önemli limanları arasında yer alan İskenderun Limanı'nın 36 yıl süreli işletme hakkı Limak Yatırım'a devredilmesi öne çıkan konularımız arasındaydı.

Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle...

Sevgilerimle..

2.20120216170144.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim