• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

"Ulaşım Online"ın Temmuz sayısı çıktı

"Ulaşım Online"ın Temmuz sayısı çıktı
"Ulaşım Medeniyyettir" sloganı ile İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "ULAŞIM ONLİNE Dergisi'nin Temmuz sayısı okuyucusuyla buluştu.

"Ulaşım Online" Temmuz sayısı çıktı

"Ulaşım Medeniyyettir" sloganı ile İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "ULAŞIM ONLİNE Dergisi'nin Temmuz sayısı okuyucusuyla buluştu.

61. Cumhuriyet Hükümeti ülkemize hayırlı olsun

Oldukça hareketli geçen günlerin ardından yeniden beraberiz. Bu sayımızda da sektörden derlediğimiz ve özel haberlerimiz, araştırdığımız en güncel haberleri sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu ay, sektördeki yoğunluğun yanı sıra politikada yaşanan hareketli günler tempoyu artırmamıza neden olan başlıca etken oldu. 61. Cumhuriyet Hükümeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kuruldu.

Cumhuriyet tarihinin en başarılı efsane bakanı Binali Yıldırım, yeni Hükümet'te yine Ulaştırma Bakanlığı koltuğuna oturdu. Üst üste dördüncü kez bu görevi üstlenen ve Cumhuriyeti hükümetlerinde en uzun süre ile Ulaştırma Bakanlığı yaparak tarihe geçen Efsane Bakanımız Binali Yıldırım'ı kutluyor, görevindeki başarısının devamını diliyoruz.

Bu ay öne çıkan konularımız arasında, Türk Hava Yolları'nın Skytrax şirketi tarafından Avrupa'nın en iyi havayolu seçilmesi ilk sırada yer alıyor. Havacılık endüstrisinin "Oscar"ları olarak adlandırılan ve dünyada 18,8 milyon yolcunun katıldığı anket sonucu Skytrax tarafından "Avrupa'nın En İyi Havayolu" seçilen Türk Hava Yolları, bu onur verici ödülle birlikte kalitesini bir kez daha tescilledi.

Diğer yandan denizcilik sektörünün yakından takip ettiği ve sonucunun uzun süredir merakla beklendiği Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreterlik seçimleri, IMO’nun Londra'daki merkezinde gerçekleşti. Türkiye’yi Başbakanlık Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu başkanlığında bir heyet tarafından temsil edilirken, seçimlerde en fazla oyu alarak genel sekreterlik koltuğuna oturan Japonya’nın adayı MSC Direktörü Koji Sekimizu, ilk beyanatını Ulaşım Online Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat ile verdi.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle...

Sevgiyle kalın...

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim