• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

"Ulaşım Online"in Temmuz sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Temmuz sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Temmuz sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Temmuz sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Temmuz sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Temmuz sayısında, Dünya Gazetesi ile birlikte düzenlediğimiz 7. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri’nin kapak konusu olarak belirlendi.

“Altın Çıpa” lar 7. kez denize atıldı…
 
İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi’nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Dünya Gazetesi ile birlikte düzenlediğimiz 7. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri’nin kapak konusu olarak belirlendiği bu sayımızda, yine dopdolu içeriğimizle sizlerin karşısına çıkıyoruz.
 
Türk ve dünya denizcilik sektörünün her yıl heyecanla beklediği Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, 30 Haziran gecesi Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.
 
Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın sinevizyondan katılım sağladığı törene, Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri Koji Sekimizu’nun da aralarında bulunduğu 45 ülkenin yöneticisi ve denizcilik sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı. Son 3 yılda iyi performans sergileyerek jüri tarafından başarılı bulunan işletmelerden 13’ünün Altın Çıpa ile ödüllendirildiği gecede bir de Eğitime Katkı Plaketi verildi. Sayfalarımızda geniş yer bulan Altın Çıpa Ödülleri’ni keyifle okuyacağınızı düşünüyoruz.
 
Bir sonraki gece düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik Bayramı ve aynı zamanda İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 30. yıl kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Türk denizcilik sektörünün önde gelen temsilcilerinin katılım sağladığı ve 30. yıla özel hizmet ödüllerinin dağıtıldığı gecede Ziynet Sali sahne alarak misafirlere tam bir bayram havası yaşattı.
 
Gelelim 3 yıla yakın sürdüğümüz güzel dostluklara…
 
Aslında biraz buruk başladığım bu ayki yazımın bir veda yazısı olmasından duyduğum üzüntüyü kelimelerle anlatmak zor…
 
Elveda diyebilmek çok zor bir iştir. Zor iştir, güzel anlarını uzak siluetlere yolcu etmek. Kıyamadıklarını, zamanın hoyrat girdabına uğurlamak… Hüzünlerin ve mutlulukların tadını sararmış sayfalarda bırakmak…
 
Acısıyla, tatlısıyla 3 yılı birlikte geçirdik. Bu aydan itibaren aranızda olamayacağımı üzülerek belirtmek isterim.  Başta, 3 yılda bana çok şey katan ve bundan sonra da çok şey öğrenecek olduğum ustam, İstanbul Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat olmak üzere, ailem gibi gördüğüm tüm çalışma arkadaşlarıma ve sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Başka bir zamanda, yeniden karşılaşabilmek dileğiyle…
 
Sevgiyle kalın, Hoşçakalın…

2.20120721171423.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim