• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Ulaşım Online'nin Eylül sayısı çıktı

Ulaşım Online'nin Eylül sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Eylül sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

ULAŞIM ONLİNE OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Eylül sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Eylül sayısında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Gökhan Buğday’la yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

İSG, Anadolu’yu dünyaya bağlıyor

Dünya liginde 282’nci sıradan 187’nci sıraya yükselerek dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanını kazanan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Gökhan Buğday’la yaptığımız röportaj, bu sayımızın kapak konusu olarak belirlendi. Havalimanının kurulduğu günden bu yana yaşanan gelişmelerden, her geçen gün artan yolcu trafiğine kadar birçok konuda konuşan Buğday, 2010 yılı için yüzde 90’ın üzerinde büyüme hedeflediklerini belirterek, dünyada ilk 100 havalimanı arasına girmeyi planladıklarını söyledi.

Aliağa-Menderes hattı açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin işbirliği sonucu yapımı tamamlanan Aliağa-Menderes Banliyö Sistemi’nin Güney Aksı’nda “Yolculu Ön İşletme” seferleri başladı. Kuzey Aksı’nın da 29 Ekim 2010’da açılacağı Aliağa-Menderes hattı projesi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir belediye ile bir kamu iktisadi teşekkülünün kurduğu ortaklık çerçevesinde yürütülüyor.

UND ile RODER tek çatı altında birleşti

Uluslararası Nakliyeciler Derneği ve Ro-Ro Gemi İşletmecileri ve Kombine Taşımacılar Derneği’nin çatısı altında yıllardır ayrı ayrı temsil edilen nakliye sektörü, UND’nin çatısı altında birleşti.

Wizz Air, Sabiha Gökçen’den uçuyor

Yolcu sayısında yakaladığı hızlı artışla havayollarının ilgi odağı haline gelen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uçuş ağına Doğu Avrupa’nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi olan Wizz Air’i ekledi. Aralık 2010’da başlayacak seferler haftanın 4 günü gerçekleşecek.

Gökçeada Havalimanı hizmete açıldı

Yasak bölgede olması sebebiyle yapımı ve açılması yılan hikayesine dönen Gökçeada Havaalanı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Aynı ay içerisinde Batman Havaalanı’nın Terminal Binası’nın açılışını da gerçekleştiren Yıldırım, sadece batıya değil, Türkiye'nin
her yerine havaalanı yapma ve havayolunu halkın yoluna dönüştürme hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

Asyaport’a 400 milyon dolarlık yatırım

Dünyanın en büyük ikinci ve Türkiye limanlarına da en fazla konteyner getiren ve götüren şirket olan İtalyan sermayeli MSC işbirliğiyle hayata geçecek olan Asyaport, 400 milyon dolar yatırımla tamamlanacak. Asyaport Limanı’ndaki transit konteyner taşımacılığından yılda 40 milyon dolar döviz sağlanması hedefleniyor. Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Sevgiyle kalın...

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim