• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Ulaştırma Bakan Yardımcısı atandı

Ulaştırma Bakan Yardımcısı atandı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Yahya Baş, Bakanlık Müsteşarlığına ise Habib Soluk atandı.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı atandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Yahya Baş, Bakanlık Müsteşarlığına ise Habib Soluk atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
 
Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Kenan Bozgeyik, Başbakanlık Müşavirliğine atandı.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığı Sadi Civelekoğlu, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Okumuş, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına da Tuğrul Alper getirildi.
 
Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine aynı yerde Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Ayerden, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine de Osman Demirci atandı.
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda açık bulunan Bakan Yardımcılığına Yahya Baş, Bakanlık Müsteşarlığına da Habib Soluk atandı.
 
-Yahya Baş kimdir?
 

1952 Trabzon doğumlu olan Yahya Baş, ilköğretimi Trabzon'da, lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. İDMMA Mimarlık Fakültesi (Yıldız Teknik Üniversitesi) ve Yüksek İslam Enstitüsü'nde eğitim gören Yahya Baş, 1994-2002 yılları arasında İstanbul Güngören İlçesi Belediye Başkanlığı, 2002-2007 yılları arasında ise 22. Dönem İstanbul Milletvekilliği görevlerinde bulundu.

Resmi Gazete'de yayımlandı

rg_1.jpg

rg_2.jpg

rg_3.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim