• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Uluslararası Jüri, Asus ürünlerinden etkilendi

Uluslararası Jüri, Asus ürünlerinden etkilendi
EeeNote ürünleri ile İF 2010 Çin Tasarım ödülü yarışmasındaki uluslararası uzmanlardan oluşan jüriyi çok etkiledi ve bu ürünler ile Asus ödüllerin sahibi olarak etkinliğe damgasına vurdu.

ULUSLAR ARASI JÜRİ, ASUS ÜRÜNLERİNDEN ÇOK ETKİLENDİ

Yeniliklerin ve teknolojik alandaki trentlerin belirleyicisi olan ASUS, NX, N ve G Serisi Notebooklar, Eee PC™ 1016 Netbook, RT-N56U Yönlendirici ve önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan EeeNote ürünleri ile İF 2010 Çin Tasarım ödülü yarışmasındaki uluslararası uzmanlardan oluşan jüriyi çok etkiledi ve bu ürünler ile Asus ödüllerin sahibi olarak etkinliğe damgasına vurdu.

Üstün tasarım kalitesi, malzeme seçimi, yenilik, işçilik, işlevsellik, çevre dostu özellikleri, ergonomik ve güvenli yapılarının oluşturduğu olağanüstü değer önerileri, altı adet ASUS ürününe “ NX, N ve G (G53 ve G73) Serisi Notebooklar, Eee PC™ 1016, EeeNote ve RT-N56U Black Diamond gigabit yönlendirici “ Uluslararası iF 2010 Çin Tasarım Ödülü” nü kazandırdı.

ASUS Tasarım Merkezi ikinci başkan yardımcısı Mitch Yang, “Tasarladığımız ve yarattığımız her ürün ASUS’ un “İlham verici Yenilik, Kalıcı ve sürekli Mükemmeliyet” vaadini hayata geçirmektedir ve tasarım felsefemizin Büyük Çin Bölgesindeki sektör uzmanlarında ve tüketicilerde güçlü bir yankı bulduğunu bilmek bizi son derece memnun etmektedir” diyor.

ÖDÜL GETİREN ÜRÜNLER

* ASUS NX Serisi Notebooklar

Dünyanın en gelişmiş ses sitemlerinin üreten Bang & Olufsen firmasının ICEpower® teknolojisi ile birlikte geliştirilen SonicMaster teknolojisinin kullanıldığı ASUS NX Serisi, notebooklar tasarımında çığır açmıştır. Bunlar, zarif klavyenin her iki kenarında iki adet dokunmatik tabletin/farenin bulunduğu dünyadaki ilk dizüstü bilgisayarlardır. Bu dokunmatik tabletler/fareler kullanıcılara mültimedya içeriğini sezgisel ve keyifli bir şekilde yönetme ve oynama olanağı sunmaktadır. Bu bilgisayarlar aynı zamanda, ana şasinin karşına gelecek şekilde kapağa entegre edilmiş hoparlörleri ve alüminyum ustalarının yardımıyla gerçekleştiren kusursuz cilalı alüminyum kaplaması olan dünyanın ilk dizüstü bilgisayarlarıdır. Standart dizüstü bilgisayarlarda bulunanlardan on kat daha büyük olan rezonans bölmeleri ile, NX Serisi dizüstü bilgisayarları daha geniş ses dalgası aralığında, çok daha güçlü ses ve daha kuvvetli bas tonlar verebilmektedir.

ASUS N Serisi Notebooklar

ASUS N Serisi notebooklar taşınabilir platformdaki en kaliteli ses ve video deneyimini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Kullanıcılara en uygun görüntü açısını seçebilme olanağı sağlayan ergonomik gömme menteşesinden, notebookların ses dalgasından esinlenen mimarili zarif profiline kadar N serisi dizüstü bilgisayarların tasarım öğelerinin her birisi oyun, eğlence konusundaki maharetlerini ve becerilerini yansıtmaktadır. N Serisi dizüstü bilgisayarlarda ASUS’a özel SonicMaster teknolojisi kullanılmaktadır. Bu yeni ses donanımı ve yazılım standardı Bang & Olufsen ICEpower® teknolojisi ile birlikte geliştirilmiştir. SonicMaster ile bağımsız ses sistemlerine eşit düzeyde sonuçlar elde edilmektedir.

ASUS ROG Oyun Serisi Dizüstü Bilgisayarlar (G53 ve G73)

ASUS Republic of Gamers ( Oyuncular Cumhuriyeti – ROG ) G53 ve G73 d notebookları oyun fanatikleri için özel olarak üretilmiştir. F-117 Stealth Fighter (Hayalet uçak) savaş uçağından esinlenilen bu mat kaplamalı dizüstü bilgisayarlar en gelişmiş donanım özelliklerine sahiptir ve bilgisayarların benzersiz ikiz arka çıkışlı termal tasarımı cihazların bir yandan ısınmamalarını sağlarken diğer yandan da sessiz çalışmalarını sağlamaktadır. Arkadan aydınlatmalı geniş klavye ve kauçuk kaplı avuç içi dayama yeri yaklaşık olarak beş derece eğilebilmekte ve uzun saatler boyunca oynanan oyunlar esnasında kullanıcıya rahatlık ve konfor sağlamaktadır.

ASUS EeeNote

ASUS EeeNote, olağanüstü duyarlıktaki dokunmatik 8-inç 2540 dpi çözünürlükteki ekranı ve yalnızca 0.1 saniye olan sayfa tazeleme hızı ile not alma ve okumayı yeniden icat ediyor. Yumuşak hatları ve alüminyum şasisi bilgileri kusursuz bir şekilde işleme becerisi hakkında ipuçları vermektedir, öte yanda özel olarak tasarlanmış, kolaylıkla tutulabilen kalemi (stylus) kullanılmadığı zamanlarda kendisi için ayrılan yuvaya düzgün bir şekilde yerleştirilebilmektedir.

ASUS Eee PC™ 1016

Eee PC™ 1016 ASUS’un mini notebook piyasasındaki ilk atılımını temsil etmektedir. Yalın, kusursuz, dikdörtgenlere bölünmüş şasisi ve fırçalanmış alüminyum işçiliğindeki profesyonelliği anımsatan kaplaması bir yandan da kişisel günlük kullanıma uygun sadeliktedir. Olağanüstü ince ve hafif olan Eee PC™ 1016, 13 saatin üzerindeki pil ömrü ve çok çeşitli cihazlarla kolaylıkla senkronize olabilme özelliği ile vazgeçilmez bir iş yardımcısıdır.

ASUS RT-N56U Black Diamond (Siyah lmas) Gigabit Kablosuz Yönlendirici ASUS RT-N56U, çift bantlı gigabit performansı ile örtüşen görünüşüyle tüketicilerin yönlendirici algısını yeniden tanımlamaktadır. İnce formu, elmas şeklindeki modeli ve parlak siyah kaplamasıyla ASUS RT-N56U, günümüzün en ileri teknolojiye sahip olan kablosuz yönlendiricisi olma özelliğinin yanı sıra aynı zamanda bir moda tarzını yansıtır niteliktedir.

ASUS HAKKINDA

Gücünü ve ayrıcalığını yenilikten alan ve kaliteden asla ödün vermeyen ASUS; ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler, cep telefonları ve ağ cihazlarını içeren geniş bir ürün yelpazesi ile yeni dijital çağın önde gelen şirketlerinden birisidir. Bugünün ev ve ofis kullanıcılarının ihtiyaçlarını mükemmel ölçüde karşılayan ürünler tasarlamakta ve üretmektedir. ASUS, 2009 yılında 3.268 ödül kazanmıştır ve Eee PC™ ile bilgisayar sektöründe devrim yaratmıştır. 10.000 üzerinde global personeli ve dünya klasındaki ARGE tasarım ekibi ile 2009 yılında 7.5 milyar Amerikan Doları gelir elde etmiştir.

ASUS, BusinessWeek’in InfoTech 100 listesi içerisinde yer almaktadır ve son 12 yıldır üst üste bu listede bulunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim