• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı başlıyor

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı başlıyor
Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı’na sayılı günler kaldı.

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı başlıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı’na sayılı günler kaldı.

9-12 Aralık 2010 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum salonunda gerçekleştirilecek
olan kamp programında bu yıl şu isimler yer alacak:

Osman Küçükertan (Omsan Lojistik Genel Müdürü), Ali Tulgar (Mars Lojistik Genel Müdür Yardımcısı), Serkan Akbudak (Fillo Lojistik Genel Müdürü), Kaan Gürgenç (Borusan Lojistik Genel Müdürü), Fulvio Villa (Gefco Genel Müdürü), Pınar Olcay (Zorlu Enerji Grubu Lojistik ve Dış Ticaret Operasyonlar Müdürü), Fuat Pamukçu (UN Ro-Ro İşletmeleri Ticaret Müdürü), Aydemir Özbek ( İpek Kağıt Tedarik Zinciri Direktörü), Rüçhan Derici (3e Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı), Ahmet Viçin (My Project Factory Yönetim Kurulu Başkanı), Taner Atlatırlar (Coldstore Expertise Center Türkiye Danışmanı), Atilla Yıldıztekin ( Lojistik Yönetim Danışmanı), Mehmet Tanyaş (Lojistik Danışmanı&Öğretim görevlisi), Rıfat F. Çiçek (Çobantur | Boltaş İşletme Müdürü)

Konaklamanın Laleli Prestige Hotel’de yapılacağı Lojistik Eğitim Kampı’10 da açılış kokteyli Yıldız Hisar Kulübü'nde gerçekleştirilecek. 9 Aralık akşamı açılış kokteyli ile başlayacak olan kamp 10, 11 ve 12 Aralık günü alanında uzman isimlerin gerçekleştireceği eğitimlerle devam edecek. 12 Aralık günü yarım günlük eğitimin ardından ise teorik bilgilerin pratiğe döküleceği bir vaka analizi yarışması gerçekleştirilecek. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için
www.ytukvk.org.tr adresinden Projeler LEK Online Başvuru kısmından kamp başvurusu yapılabilir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim