• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ulusoy 9 milyonluk yatırımla 4 ile hat açtı

Ulusoy  9 milyonluk yatırımla 4 ile hat açtı
Ulusoy, Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı.
Hayata geçirdiği uygulamalarla, karayolu yolcu taşımacılığına yeni bir soluk getiren Ulusoy, büyümesini yeni yatırımlarla sürdürüyor. Sektörde liderlik hedefi ile çalışmalarını sürdüren Ulusoy, tatil dönemine yeni hatlarla birlikte giriyor. Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı.
 
“AÇILIMIMIZI YENİ HATLARLA SÜRDÜRECEĞİZ”
 
Türkiye genelinde 550 bilet satış ofisi sayısını her geçen gün artırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Ulusoy Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, “Sektördeki liderlik hedeflerimize ulaşmamız için, bu yatırım hayli önem taşıyordu. Yaz sezonunun başladığı bugünlerde, tatilcileri ve sevdiklerine ulaşmak isteyenleri mağdur etmemek adına, yurt içindeki yatırımlarımızı Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’la sürdürme kararı aldık. Kısa sürede satış ofislerimizi kurduk ve Ulusoy ailesine yeni katılan 270 personelimizin eğitimlerini tamamladık. Bugün itibari ile Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’tan yoğun seferlerimizle yolcularımız sevdiklerine yenilikçi hizmetlerimiz ve konforlu bir şekilde ulaşacak. Öte yandan önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yeni ofis, hat ve istihdam gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
“YOĞUNLUK ORANIMIZ YÜZDE 85’E ULAŞTI”
 
Sektördeki gelişmeler hakkında da bilgi veren İmran Okumuş, karayolu yolcu taşımacılığında son dönemdeki doluluk oranının yüzde 60-65’i geçmezken, Ulusoy yol ortalamasının % 85’i bulduğunu vurgulayarak; “Trakya, Batı Karadeniz, İç Anadolu bölgelerinde yeniden yapılanmalara giderken, Ankara, Ege ve Karadeniz’de yüzde 95’lere ulaşan doluluk oranlarla hizmet veriyoruz. Yeni otobüslerimiz, satış ofislerimiz ve hatlarımızla kapasite sorununu da tamamen çözüyoruz. Her ne kadar Ramazan ayı döneminde yolcu talebinin düşeceğine dair görüş ve endişeler olsa da, Ramazan bereketinin farklı olduğunu düşünüyoruz. Ulusoy olarak 2013 yılı sonunda geçtiğimiz yılki 6 milyonluk rekorumuzu egale edip, 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.
 
KİŞİYE ÖZEL SEYAHAT KEYFİ
 
Sektörde öncü uygulamalara imza atan Ulusoy seferleri geniş ikram çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Sabah kahvaltısı ve boğaz sefası uygulaması ile yolculuklar esnasında zengin bir seçenek sunan Ulusoy, şeker ve tansiyon rahatsızlığı bulunan konukları için özel bir mönü uyguluyor. Tatlı ve tuzlu ürünlerin yanı sıra form ve light ikram çeşitliliği de bulunan Ulusoy’un kişiye özel televizyon, internet, müzik ve multimedya hizmetleri de yer alıyor.
 
 
Ulusoy ve Varan Hakkında:
 
Geçtiğimiz yıl Ulusoy Global Yatırımlar Holding’in VARAN’ı bünyesine katmasıyla, Ulusoy Global Yatırımlar Holding’in çatısı altında bir araya gelen ve halihazırda yollarına ayrı ayrı güçlenerek devam eden, Türkiye’nin yolcu taşımacılığı alanındaki köklü isimleri ULUSOY ve VARAN'ın Türkiye genelinde 550 bilet satış ofisi bulunuyor. 1.200’ü aşkın personeli ile hizmet veren, karayolu yolcu taşımacılığı pazarının yüzde 10’una sahip olan Ulusoy ve Varan’ın toplam 450 otobüs, 150 servis aracı bulunuyor. Özel kalkış terminalleri, ücretsiz otopark hizmetleri, bazı seferlerinde sıcak yemek ya da açık büfe kahvaltı servisleri, kişiye özel TV, internet bağlantısı, uydu ve cep telefonu kullanımının serbest olduğu, yılda 6 milyonun üzerinde yolcu taşıyan Ulusoy ve Varan'ın Marmara, Ege, Akdeniz, Orta Anadolu, Karadeniz ve bölgelerinde 60’ın üzerinde güzergahı bulunuyor. Ulusoy ve Varan’ın Avusturya, Macaristan, Almanya, Bakü, Tiflis ve Batum’a düzenli sefer düzenliyor.
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim