• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ulusoy ile Viseon 10 yıllık anlaşma imzaladı

Ulusoy ile Viseon 10 yıllık anlaşma imzaladı
Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş., yeni nesil Alman Otobüs Markası Viseon Bus GmbH ile 10 yıllık distirübütörlük anlaşması imzaladı.

Ulusoy ile Viseon distirübütörlük anlaşması imzaladı

Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş., yeni nesil Alman Otobüs Markası Viseon Bus GmbH ile 10 yıllık distirübütörlük anlaşması imzaladı.

İstanbul; Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş., taşımacılık alanındaki başarılı çalışmalarına ivme kazındıracak bir sözleşmeye imza attı. Alman Otobüs üreticisi Viseon Bus GmbH firması ile imzalanan 10 yıllık distribütörlük anlaşmasıyla Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş., Viseon otobüs firmasının üretmiş olduğu yolcu otobüsü ve havaalanı apron otobüslerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek üzere tüm Türkiye Genel Distribütörlüğü’nü almış oldu.

İlk etapta 35 adet Viseon marka otobüsü kendi filosuna dahil etmeye hazırlanan Ulusoy, bu markayı neden tercih ettiğini “güvenli, ekonomik ve çevre dostu ” kelimeleriyle özetliyor. Ulusoy, “dizayn, konfor, sessizlik” özellikleriyle ön plana çıkan Viseon otobüsleriyle ulaşım sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor.

Ulusoy Otobüs Grubu Genel Müdürü Mustafa Yıldırım Viseon Otobüsleri ile ilgili “Türkiye’de Add Blue Euro 5 motoruna sahip çevre dostu tek araç” olduğu hakkında bilgi verdi. Yıldırım, aracın 12.70 metre uzunluğunda, tek dingilde 48 ve 50 yolcu kapasite ile yolcu taşıyarak büyük ölçüde yakıt tasarrufu sağladığına ve segmentinde en geniş bagaj hacmine sahip olduğuna dikkat çekti.

Mustafa Yıldırım ayrıca sözlerine şunları ekledi:

“Viseon’un bu özellikleriyle yeni dönem taşımacılık pazarından önemli bir pay alacağına ve büyük ilgi göreceğine inanıyoruz”.

Yolcularının konfor ve güvenliğini her zaman ön planda tutan Ulusoy’un uzun yıllara dayanan tecrübesini, Viseon markasının yeni nesil kalitesiyle birleştiren bu anlaşmayla yolculuk tam anlamıyla gerçek bir keyfe dönüşecek. Distribütörlük anlaşması ve Ulusoy filosuna dahil edilen Viseon otobüsleri, 2 Kasım Salı günü, 11.00 – 14.00 saatleri arasında Ulusoy Genel Müdürlük binasında düzenlenen davetle basının ve davetlilerin beğenisine sunuldu. Almanya Viseon Bus GmbH’dan Yönetim Kurulu Başkanı Loachim Reinmuth ve Yönetim Kurulu Üyesi - Baş Mühendis Ernö Bratha’nın konuşmacı olarak katıldıkları davette, Ulusoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Vekili Haluk Ulusoy, Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Hakan Tanıl, Otobüs Grubu Başkanı Cem Koçak, Otobüs Grubu Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, Teknik Baş Danışmanı Tuncer Zilelioğlu da hazır bulundular.

Fotoğraflar: Merve KORKMAZ - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim