• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Ulusoy, Otokar Sultan Maxi’yi tercih etti

Ulusoy, Otokar Sultan Maxi’yi tercih etti
Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüsleri artık ULUSOY filosunda. ULUSOY, Trabzon-Giresun hattında kullanılmak üzere yeni otobüs alımı için Otokar Sultan Maxi’yi tercih etti.

ULUSOY, Yola Sultan’la Devam Dedi

Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüsleri artık ULUSOY filosunda. ULUSOY, Trabzon-Giresun hattında kullanılmak üzere yeni otobüs alımı için Otokar Sultan Maxi’yi tercih etti.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın, küçük otobüs pazarının lideri olan Sultan serisinde yer alan Sultan 160S Maxi aracı, turizm taşımacılığında Türkiye’nin en önemli firmalarından ULUSOY’un tercihi oldu. Aracın yakıt tüketimini, işletme maliyetlerini ve konforunu test eden ULUSOY, 5 adet Sultan 160S Maxi aldı. Teslimata ULUSOY Şirketler Grubu Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı katıldılar.

Sultan Maxi araçların işletme giderlerinin rakiplerine kıyasla çok daha ekonomik olduğunu belirten Ali Osman Ulusoy, “Uzun araştırmalar ve testler sonrasında tercihimizi Otokar’dan yana kullandık. Otokar yetkilileri bizi fabrikalarına davet ettiler ve orada üretim teknolojileri, Ar-Ge faaliyetleri ve araçları hakkında detaylı bilgiler paylaştılar. Sultan’ları kendi kullanım şartlarımızda da test ettik. Virajlardaki üstün yol tutuşu ve büyük yolcu otobüslerini aratmayan konforundna çok memnun kaldık. Herşeyden önemlisi, düşük işletme giderleri, ekonomikliği ve sağlamlığı ile de Sultan Maxi araçların bizim için en uygun araç olduğuna karar verdik.” diye konuştu.

Ulusoy’un Otokar’ı tercih etmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, “Ulusoy’un kendi kullanım şartlarında araçlarımızı deneyerek en uygun aracın Sultan olduğunu söylemesi bizim için oldukça gurur verici.... Ulusoy gibi sektöründe lider bir firmanın bizi tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz. Sultan Maxi araçlarımızın Ulusoy Grubu’na hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Sultan 160S Maxi

31 yolcu ve 1 hostes koltuk kapasiteli Sultan 160S Maxi, düşük işletme maliyetleri ile dikkat çekiyor. 160 BG’lik motor gücü, 600 Nm’lik tork değeri ve üstün çekiş performansı sunan Sultan 160S Maxi’de uzun yolculuklar için isteğe bağlı olarak ilave yakıt deposu sunuluyor. Yeni koltukları ve deri koltuk başları iç tasarımı zenginleştirirken, 45 litrelik buzdolabı, hostes koltuğu, kapalı devre müzik ve anons sistemi, LCD ekran, DVD oynatıcı, MP3 çalarıyla üstün konfor sunuyor. Yüksek bagaj hacmi Sultan 160S Maxi’nin vazgeçilmez özellikleri arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim