• BIST 9565.46
  • Altın 2480.397
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.5876
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Ulusoy-Varan filosunun lastik tercihi Brisa

Ulusoy-Varan filosunun lastik tercihi Brisa
Bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, Sabancı Center’da otobüs şirketi Varan ile Profleet hizmet anlaşması imzaladı.
Otobüs dünyasının prestijli markası İspanyol Irizar’ın en yeni teknolojiyle donatılan 50 otobüsünü filosuna katan ve 15 metrelik devasa otobüslerinde Türkiye’de ilk defa tek seferde 58 yolcu taşımaya hazırlanan Ulusoy ve Varan, Brisa ile imzalanan anlaşma kapsamında Brisa’dan Bridgestone markalı R247II lastikleri kullanacak. Yılda 6 milyon yolcuya hizmet veren karayolu yolcu taşımacılığının iki köklü ismi Ulusoy ve Varan, aynı zamanda Brisa tarafından filolara yönelik olarak sunulan Profleet hizmetinden de faydalanacak.
 
Bridgestone’dan yıllara meydan okuyan otobüs lastiği: R247 II
 
Bridgestone’un Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği otobüs lastiği R247’nin yeni nesil versiyonu olan R247II; ekonomik, çevreci ve güvenli olmasının yanı sıra, uzun ömürlü olmasıyla da dikkat çekiyor. R247II’nin özel sırt karışımı ve desen yapısı ıslak zemin performansını arttırırken, aynı zamanda uzun ömür ve düzenli aşınma performansı sunuyor. Geliştirilmiş karkas yapısıyla üstün kaplanabilirlik performansına sahip olan lastik, merkez kanallarında bulunan taş iticiler sayesinde, taş tutmadan kaynaklanabilecek olası hasarlara karşı da ekstra koruma vadediyor.
 
Kanallarında bulunan ses kesiciler sayesinde sessiz ve konforlu bir sürüş sunan R247II, düzensiz aşınmaya karşı geliştirilmiş taban izi ve %23 daha uzun kullanım ömrüyle fark yaratıyor. R247II, düşük yuvarlanma direnci sayesinde daha az yakıt tüketimi sağlayarak işletme maliyetlerinin azaltılmasına da katkı sağlıyor.
 
Profleet: “360 derece filo yönetim çözümleri”
 
Brisa tarafından filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirmek amacıyla geliştirilen Profleet projesi kapsamında, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik bir ürün ve hizmetler bütünü sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor. Derinlikli analiz ve yönlendirmeleriyle filoların büyümelerine katkı sağlayan Brisa; yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda ürün ve hizmet beklentisi içinde olan filoların operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine yardımcı oluyor.
 
Profleet kapsamında sunulan hizmetler arasında ayrı bir öneme sahip olan Mobilfix ile ağır ticari araçlara yerinde ve anında hizmet veren Brisa, araç sahiplerinin vakitten ve maliyetten tasarruf etmesini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor. Brisa, Profleet hizmet paketinde sunduğu bir diğer hizmet olan Filofix aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında ve Avrupa’da filolara özel 7/24 yol yardım hizmeti verirken; lastik takibi ve ölçüm sonuçlarını ise “Aspects+” programı ile filolara raporluyor. Bu sayede filoların lastik kaynaklı olası kayıpları tespit edilip, doğru lastik yönetimi ile kayıp kazanca dönüştürülüyor. Brisa, alanlarında uzman saha mühendisleri ve Profleet danışmanları aracılığıyla, filolara ve araç sürücülerine çeşitli eğitimler de veriyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim