• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Ulusoy ve Varan yolcu sayısını arttırdı

Ulusoy ve Varan yolcu sayısını arttırdı
Karayolu taşımacılığında 76 yıldır geliştirdiği uygulamalarla sektörde önemli bir yer tutan Ulusoy Global Yatırımlar Holding, 2013 yılında hedef büyüttü.

 

Yaptığı yatırımlarla 2012’nin son 4 ayında yüzde 300 büyüyerek, Ulusoy ve Varan ile 6 milyondan fazla yolcu taşıyan holding, istihdam, personel eğitim sistemi ve karayolu taşımacılığında ilk kez uygulamaya başlanan sıcak yemek, kahvaltı ikramlarıyla 2013 yılında yolcu sayısını yüzde 40 artırmayı hedefliyor
 
Geçtiğimiz yıl Varan’ı bünyesine katmasıyla, üst segment karayolu taşımacılığında liderliğe ulaşan Ulusoy Global Yatırımlar Holding, her iki markasıyla da sektörde öncü uygulamalara imza atmaya devam ediyor. 2012 yılında yenilikçi hizmetlerinin yanısıra filosuna önemli yatırım gerçekleştiren Ulusoy ve Varan, son 4 ayda yüzde 300 büyüyerek önemli bir başarıya daha imza attı.
 
Koşulsuz yolcu memnuniyetiyle harekete eden, 2012’de 6 milyondan fazla yolcu taşıyan ULUSOY ve VARAN, istihdam, personel eğitimi ve karayolu taşımacılığında ilk kez uygulamaya başlanan sıcak yemek, kahvaltı ikramlarıyla 2013 yılında yolcu sayısını yüzde 40 artırmayı hedefliyor.
 
HER ŞEY KONUKLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN
 
Yolcu taşımacılığında 76 yıldır edindikleri tecrübe, kültür ve yüksek standartları ileriye taşımak için çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiğini belirten VARAN Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, “Yolcularımızın güvenliği, memnuniyeti ve konforu için hazırladığımız 5 yıllık strateji planımızı uygulamaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz 7 gün 24 saat yolcularımızın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayıp, güvenli ve rahat bir yolculuk yapmalarını sağlamak. Bu anlamda ilk 1990 yılında başlattığımız ‘Personel Eğitim’ sistemimizi daha da geliştirdik. Sadece 2012 yılında 500 personelimize eğitim verdik. Öte yandan 30 yıl önce sadece su servisi ile başlayan ikramlar konusunda da sektörde bir ilke daha imza atarak sıcak yemek ve kahvaltı servisine de başladık. Yıllık ortalama 45 milyon yolcu potansiyeli bulunan Almanya'daki seferlerin hayata geçmesiyle yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.
 
EĞİTİMLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR
 
Sezon öncesi ve sonrası olmak üzere kabin ekibini iki ana başlıkta 7 ila 10 gün eğiten ULUSOY ve VARAN, müşterilerden gelen dilek ve şikayetler doğrultusunda her dönem eğitimlerini geliştiriyor. Eğitimler için ULUSOY ve VARAN’ın kurumsal yapısı içinde, işletme direktörü, kabin hizmetleri müdürü, kurumsal ilişkiler, halkla ilişkiler, teknik müdür, elektronik amiri, baş şoför, baş servis memuru olmak üzere tüm ilgili bölümlerden gerekli eğitmen desteği alınıyor. Beden dilinin kullanılması gibi önemli konularda ise dış destekli profesyonel eğitmenlerden yardım alınıyor.
 
SICAK YEMEK VE ALAKART SERVİSİNİ BAŞLATTILAR
 
Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen iki dev firma, ikram konusunda da sektörde fark yaratacak uygulamasını hayata geçirdi. ULUSOY ve VARAN, 30 yıl önce sadece su servisiyle başlayan ikramları, artık sıcak yemek ve alakart servisi ile sürdürmeye başladı. Eşsiz güzelliği ile Avrupa’yı Asya’ya bağlayan ve dünyanın sayılı güzelliklerinden biri olan köprü geçişlerinde ‘Boğaz Sefası’ sunumu ile misafirlerini eşsiz ikramlarla ağırlayan firmalar, ikramlar konusunda ülkemizin önde gelen, kalite standartları ile belgelenmiş, marka firmalarla çalışmaya başladı. Prototip olarak molasız kısa hatlar üzerinde verilmeye başlanan sıcak yemek servisi ayrıca tüm gece seferlerinde sabah kahvaltısıyla destekleniyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim