• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Ünal Şenbahar VOLKICAR’a hazır

Ünal Şenbahar VOLKICAR’a hazır
Bursalı şampiyon pilot Ünal Şenbahar, bu sezon Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde VOLKICAR serisinde de mücadele edecek.

Şenbahar VOLKICAR’a hazır

Bursalı şampiyon pilot Ünal Şenbahar, bu sezon Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde VOLKICAR serisinde de mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta otomobili ilk kez test eden Şenbahar, 7 yarışın da büyük çekişmeye sahne olacağını ve bu organizasyonunun motorsporlarına yeni bir renk getireceğini belirtiyor.

Türk motorsporları tarihinin şampiyon ralli pilotları arasında yer alan Volkan Işık, ülkemizin ilk özgün yarış otomobiline imza attı. VOLKICAR adını taşıyan otomobil tamamen Türk mühendisliğiyle tasarlanırken, motorsporları tecrübesi bulunan pilotlara açık şampiyonasının hazırlıkları da tamamlandı.

Bursalı şampiyon pilot Ünal Şenbahar da, Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde VOLKICAR serisinde mücadele edecek 24 pilot arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta otomobili ilk kez test eden ve büyük keyif aldığını açıklayan Şenbahar, her yarışın büyük çekişmeye sahne olacağını ve hepsi tecrübeli pilotlardan oluşan şampiyonanın her yarışın çok renkli geçeceğini düşündüğünü, bu organizasyonunun motorsporlarına yeni bir renk getireceğini belirtiyor... Şenbahar’ın 5 sezondur co-pilotluğunu yapan Emire Cantürk de VOLKICAR’da pilotunu yalnız bırakmayacak ve bu kez otomobil dışından ona destek olarak menajerliğini yapacak.

Haziran ayında başlayarak Ekim ayı sonuna kadar devam edecek VOLKICAR serisinin en büyük özelliği Ankara, Çeşme, İzmir, Bursa, Aydın, İstanbul ve Eskişehir'de düzenlenecek 7 yarışın da şehrin merkezi yerlerinde yapılacak, yani bir anlamda seyircinin ayağına gidecek olması... Şampiyona 24-25 Haziran tarihlerinde Ankara Hipodrom'da düzenlenecek ilk yarış ile başlayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim