• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı diledi

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı diledi
UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, Akdeniz’de yaşanan deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı

İşte o mesaj...

"Yeni yıla girme arifesinde art arda yaşanan iki elim kazayı üzüntüyle öğrendik.

İtalya’nın Ravenna Limanı açıklarında seyreden 'Gökbel' adlı yük gemisinin, Belize bandıralı bir gemiyle çarpışması sonucu batması ve kaza nedeniyle 11 Türk Mürettebattan 2 kişinin ölümü; 4’ünün ise kayıp olması, sektörümüzü derin bir yasa boğmuştur.

Ülkemiz ticaretini, her türlü zorluğa rağmen fedakârca sürdürerek “kutsal” birer görev ifa ederken Hakkın Rahmetine kavuşan sektör emekçilerimizin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Öte yandan, İtalya’nın Ancona kentine taşıma yapan Norman Atlantik adlı 487 yolculu feribotta çıkan yangında can kaybı olmaması ve 54 Türk vatandaşı yolcunun kurtarılmış olması, yoğun acımız karşısında sektörümüz için bir nebze teselli sağlamıştır.

Sektörümüzün, tüm vatandaşlarımız için daha mutlu ve müreffeh bir geleceğin kurulmasında üzerine düşen görevleri, her şartta, azimle yerine getirmeye devam edeceğini bir kez daha ifade ederken; UND Ailesi adına tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız için 2015 yılında huzurlu, başarılı, kaza ve engellerden uzak günler temenni ederim.

Bu süreçte, kazazedelerimize yakın ve etkin destek sağlayarak kurtarma faaliyetlerinin başarıya ulaşmasına katkıda bulunan; aynı zamanda kazazedelerin aile ve yakınları ile birlikte kamuoyunu hızla ve etkin şekilde bilgilendiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ile Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na şükranlarımızı arz ederiz."

Saygılarımla,

Çetin Nuhoğlu
UND Yönetim Kurulu Başkanı

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim