• BIST 9756.41
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

UND, Evrim Sigorta’yla anlaşma yaptı

UND, Evrim Sigorta’yla anlaşma yaptı
UND, Evrim Sigorta’yla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İki kurum arasında “Yeşil Kart Sigortaları” ve “UND Ferdi Kaza – Uzunyol Güvence Paketi” anlaşması yaptı.

UND ile Evrim Sigorta, taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik UND üyelerine özel olarak hazırlanan Yeşil Kart Sigortaları ve UND Ferdi Kaza ürünlerinin hazırlanması konusunda anlaştı. Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı’nda gerçekleştirilen törende; protokolü UND Başkanı Engin Özmen ile Evrim Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi imzaladı.

UND ve Evrim Sigorta’nın 2009 yılından beri süregelen işbirliği UND Seyahat ve UND kasko sigortalarının ardından yeni oluşturulan sigorta seçenekleriyle devam ediyor. UND üyelerine özel olarak hazırlanan “Yeşil Kart Sigortaları” ve “UND Ferdi Kaza – Uzunyol Güvence Paketi” ürünlerinin imza protokolü, Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı’nda düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Törene, Mersin Ticaret Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Vali Vekili Mehmet Çubuktar katılırken, yeni hizmet sözleşmeleri Evrim Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi ve UND Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özmen tarafından imzalandı.

İmzalanan protokole göre Evrim Sigorta, UND üyelerine özel oluşturduğu Yeşil Kart Sigortası ile 31.12.2011 tarihine kadar alınan poliçelere 10 taksit imkânı sağlarken, poliçeler düzenlendiği günkü kurdan Türk Lirası olarak tahsil edilebilecek. UND Ferdi Kaza – Uzunyol Güvence Paketi’nde ise UND üyesi firmaları, çalışanlarını ve onların ailelerini güvence altına alıyor. 12 aylık bir sürede hazırlanan poliçeler, 45 TL’den başlayan fiyatlarıyla karayoluyla uluslararası eşya taşımacılığı yapan tır sürücülerini ve ailelerini tüm dünyada 365 gün 24 saat güvence altına alıyor.

Hem ekonomi hem sağlık

Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı’nda atılan imzalanan protokole göre Evrim Sigorta, UND üyelerine özel oluşturduğu Yeşil Kart Sigortası ile yılbaşına kadar alınan poliçelere 10 taksit imkanı sunacak. UND üyeleri poliçelerin düzenlendiği tarihteki kur üzerinden Türk lirası üzerinden tahsilat yapabilecek. UND Ferdi Kaza– Uzunyol Güvence Paketi’nde ise UND üyesi firmaları, çalışanlarını ve onların ailelerini güvence altına alınıyor. 12 aylık bir sürede hazırlanan poliçelerin fiyatları 45 TL’den başlıyor.

3 yılda dört imza

UND ve Evrim Sigorta arasındaki anlaşmalar 2009 yılında başlamıştı. Son kampanyalardan önce iki kurum arasında UND Seyahat ve UND Kasko anlaşmaları imzanlanmıştı.


 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim