• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

UND ile Licard sözleşme imzaladı

UND ile Licard sözleşme imzaladı
UND’nin söktörün talepleri doğrultusunda çalışmaları uzun zamandır devam eden “Rusya ve BDT Bölgesinde” akaryakıt kart hizmetlerinin Türk taşımacılık sektörünün kullanımına sunulması yönündeki çalışmaları netice verdi.

Nakliyecilerin en önemli gider kalemlerinin başında gelen akaryakıt maliyetleri konusunda, bölgesel suistimallerin daha yoğun yaşandığı, Rusya Federasyonu, Ukrayna, Beyaz Rusya ülkelerinde akaryakıt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla UND, Lukoil’in kart şirketi Licard ile Lukoil istasyonlarından UND üyelerine en kaliteli yakıtın en uygun fiyat ile temin edilebilmesi amacıyla 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Lukoil Petrol Şirketi'nin ürünü olan LICARD, akaryakıt kartları konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile UND üyelerine, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan ve Beyaz Rusya’da ki 2500’den fazla LUKOIL istasyonundan yakıt alımlarını karşılayabilecek. Licard akaryakıt kartları, online çip tabanlı çözüm, en yüksek güvenlik standardı, esnek kart ayarları ve kart kısıtlama imkanları, online ve offline işlem yetenekleri ile dernek üyelerinin hizmetinde olacak.

UND’den yapılan açıklamada  “UND ile Licard arasında yapılan işbirliğinin tüm sektör için hayırlı olmasını diler, LICARD tarafından üyelerimize sunulan bölgeye özel en iyi rekabetçi fiyat ile istasyon ağı genişliği ve uzman filo yönetimi imkanlarından faydalanılmasını önemle tavsiye ederiz” denildi.
Licard’ın hizmetlerinden faydalanmak ve daha detaylı bilgi almak isteyen UND üyeleri Renarda Scherer'e rscherer@licard.eu e-posta adresinden veya 0530 834 81 04 numaralı telefondan ulaşabilirler.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim