• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

UND transit geçiş kısıtlamalarını Leipzig'e taşıdı

UND transit geçiş kısıtlamalarını Leipzig'e taşıdı
UND, ITF Yıllık Zirvesi’nde Türk taşımacıların transit taşımalardaki sorunlarını anlatmaya başladı. Zirveye bu yıl 54 ülkenin ulaştırma bakanları katılıyor.

Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) Yıllık Zirvesi, Almanya’nın Leipzig kentinde başladı. Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bünyesinde faaliyet gösteren ITF tarafından organize edilen ve küresel ulaştırma sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği 2014 yılı Zirvesi'ne bu yıl 54 ülkenin ulaştırma bakanları katılıyor.

 

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), “transit engellerle mücadelesini” Leipzig’de gerçekleştirilen 2014 ITF Yıllık Zirvesi’ne de taşıdı.

 

“Transit Oyunu” konuya ilgi çekti

 

Ulaştırma sektörü temsilcilerine “balonla uçurulmaya çalışılan yükler”, “transitte karşılaşılan güçlüklere dair mesaj balonları”, “tekeri kırık ve AB yüklerini taşıyan TIR maketi” ve video gösterimleriyle anlatan UND, ayrıca kendi icadı olan çok özel bir “transit oyunuyla” konuya ilgi çekmeyi başardı.

 

Alman ve Fransız ulaştırma bakanlarına sorunlar aktarıldı

 

UND, standında Alman Ulaştırma Bakanı Alexandre Dobrindt ile Fransız Ulaştırma Bakanı Frederic Cuvillier’i ağırladı. 2 bakanın UND standına yaptığı ziyarette, hediyeler ile birlikte UND’nin “transit oyunu” da bakanlara takdim edilerek, transitte yaşanılan sorunlara çözüm yolunda destekleri talep edildi.

 

UND’nin, temsil ettiği sektör adına gerçekleştirdiği yoğun lobi çalışmalarına sahne olan ITF Zirvesi’nin ilk gününde UND standının ziyaretçileri arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cüneyd Düzyol, THY Genel Müdürü Temel Kotil de yer aldı.

 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim