• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

UND ve IRU yılın sürücüsünü açıklanıyor

UND ve IRU yılın sürücüsünü açıklanıyor
IRU 2010 Sürücü Onur Nişanı Ödülleri ve “UND-IRU Yılın Sürücüsü Ödülü” 10 Mayıs’ta sahiplerini buluyor.

UND ve IRU yılın sürücüsünü açıklanıyor

IRU 2010 Sürücü Onur Nişanı Ödülleri ve “UND-IRU Yılın Sürücüsü Ödülü” 10 Mayıs’ta sahiplerini buluyor.

UND’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan “IRU Sürücü Onur Nişanı Ödülleri” ve “IRU-UND Yılın Sürücüsü Ödülü” töreni bu sene bir başka geleneksel etkinlik ile birleşti.

Ödül, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu Lojistik Kulübü tarafından organize edilen 8. Lojistik Zirvesi’nin kapanışında sahibini bulacak. “IRU Sürücü Onur Nişanı” (IRU Driver Diploma of Honour) Karayolu Taşımacıları Birliği IRU tarafından internet ortamında yürütülen bir yarışma sonrası veriliyor.

Her yıl Haziran-Ağustos döneminde yapılan yarışma, IRU üyelerinin bulunduğu 74 ülkede faaliyet gösteren karayolu taşımacılığı firmalarının bünyelerinde çalışan profesyonel sürücülerin katılımına açık oluyor. 2010 yılında 29 ülkeden toplam 1075 profesyonel sürücü IRU Yönetim Kurulu’nun yaptığı değerlendirmeden başarıyla geçerek “2010 IRU Sürücü Onur Nişanı” ödülü almaya hak kazandı.

Sektörümüzün onurunu yücelten, imajını güçlendiren, aynı zamanda başarısını dünya çapında tescil eden bu prestijli ödüle 2010 yılında Türkiye’den 125 profesyonel sürücü layık görüldü. Söz konusu 125 sürücü ve onların içinden seçilecek olan “IRU-UND Yılın Sürücüsü” 10 Mayıs, saat 17:30’da İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu Avcılar Oditoryumu’nda sahiplerini bulacak. Ödül Töreni’nde, etkinlik sponsoru TÜVTURK de “Trafikte Sorumluluk Hareketi”nin lansmanını yapacak.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim