• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

UND ve RODER'de fiili birleşme tamamlandı

UND ve RODER'de fiili birleşme tamamlandı
Yaklaşık bir yıldır sürdürülen UND ve RODER’in birleşme süreci fiilen tamamlandı. RODER’de görev yapmakta olan profesyonel çalışanlar, 1 Aralık 2010 tarihi itibariyle UND çatısı altında görev yapmaya başladılar.

UND ve RODER'de fiili birleşme tamamlandı

Yaklaşık bir yıldır sürdürülen UND ve RODER’in birleşme süreci fiilen tamamlandı. RODER’de görev yapmakta olan profesyonel çalışanlar daha önceden planlandığı gibi, 1 Aralık 2010 tarihi itibariyle UND çatısı altında görev yapmaya başladılar.

Taşımacılık ve lojistik sektörünü daha da güçlendirmek, sinerji yaratmak ve tek seslilik sağlamak amacıyla gerçekleştirilen birleşme ile taşımacılık sektörü UND çatısı altında temsil edilmeye başlandı. Böylece, Avrupa’da en önde gelen sektörlerden birisi olan ve yaklaşık 1.500 firmanın faaliyet gösterdiği Türk taşımacılık ve lojistik sektörü, gerek uluslararası alanda, gerekse ulusal alanda daha etkin, daha verimli olarak çalışmalarını sürdürecek. Böylece gücünü pekiştirmiş olan sektörün karşılaştığı sorunlar, daha hızlı ve daha yapıcı biçimde çözüme kavuşabilecek. İki derneğin birleşmesiyle UND tarafından temsil edilecek.

Global ekonomilerde şirket birleşmelerinin getirmiş olduğu faydalar ve verimlilik aynı sektörde yer alan sivil toplum örgütlerinin birleşmesinde de ortaya çıkacak. Ulaştırma Şurası’nda belirlenilen taşımacılık ve lojistik sektörü için 2023 hedeflerine bu birleşme ile birlikte çok daha hızlı ulaşılacak. Ayrıca, gerçekleşen bu birleşme lojistik sektöründe yer alan diğer paydaşlara örnek olacak ve onların da katılımıyla güç katlanarak artacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim