• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

UND'nin iftarında kamu ve sektör buluştu

UND'nin iftarında kamu ve sektör buluştu
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Ankara İftar Yemeği Kamu ve sektörden yaklaşık 250 kişinin katılımı ile 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü Grand Rixos Otelde gerçekleştirildi.
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Ankara İftar Yemeği Kamu ve sektörden yaklaşık 250 kişinin katılımı ile 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü Grand Rixos Otelde gerçekleştirildi.
 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Ankara İftar Yemeği 29 Temmuz 2013 tarihinde Grand Rixos otelde gerçekleştirildi. Kamu ve UND üyesi firma temsilcilerinden oluşan yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar yemeği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın konuşmasına sahne oldu.
 
UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu iftar yemeğinde yaptığı açılış konuşmasında nakliye sektörünün önemine değinerek “Türkiye güçlü bir ülke, Türkiye’nin gücünü biliyoruz Türkiye’nin gücünü gördük, bölgedeki hâkimiyetini gördük.  Bütün Avrupa ekonomik olarak zor durumda olduğu dönemdeki başarısını gördük. Türkiye hala sürekli yatırım yapan hala bu dönemde bile %4 büyüme planları önüne koyan bir duruma geldi. Bu anlamda Türk insanın gelecekteki başarısının temel taşları atıldı” dedi.
 
Nuhoğlu, “Çok net olan bir şey var bugün karayolu nakliyesi olarak çok iyi algılanmıyor olabiliriz, çok iyi imaj vermiyor olabiliriz ama sayın bakanımızın her zaman dediği gibi lojistik olmazsa hiçbir şey olmaz, bugün buradaki nakliyecilerimiz Türkiye ekonomisinin gerçek taşıyıcıları gerçek neferleridir” dedi.
 
Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım yaptığı konuşmada “Türkiye ayakta kalabilen hatta büyümesini sürdüren 5 ülkeden bir tanesidir, bunun önemini siz yaşarak biliyorsunuz. Büyüyen Türkiye’nin taşımacılığı da gelişiyor. Daha da büyüyebilmek için gönlümüz arzumuz taşımacılıkta her türlü engelin kalkmasıdır. Uluslararası taşıma bugün için Türkiye’nin ihracata dayalı büyüme stratejisinin taşıyıcı motorudur” dedi.
 
Yıldırım, “  Kendimizi paydaşlarımızdan ayrı yere koymadık Biz bir aileyiz. Masanın öbür tarafındayız, kurallar koyuyoruz ama kendimizi sizin yerinize koyuyoruz empati yapıyoruz. UND dünyada olup biteni çok yakından takip ediyor, bakanlık olarak bundan istifade ediyoruz” dedi. Yıldırım ayrıca “Bu sektör olmasa yaprak kımıldamaz doğuştan ölüme kadar nakliyeye ihtiyaç vardır” diyerek nakliye sektörünün önemini vurguladı.
 
UND Ankara İftar yemeğine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanını Binali Yıldırım’ın yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sezai Uçarmak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Güze,   Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Uğur Bülent Ecevit, Kara Ulaştırması Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu, Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılığı Genel Müdür Mehti Gönlüalçak, Gümrükler Genel Müdürü Remzi Azçin, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete’de katıldı.
 
und-iftar1.jpg
 
und-iftar2.jpg
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim