• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

UNICEF'in yıldızları Sabiha Gökçen'de

UNICEF'in yıldızları Sabiha Gökçen'de
Açıldığı günden bu yana bir çok eğitim ve sanat projesinin içinde yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda; okul dışı kalmış çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla, terminale üç adet yıldız konuldu.

UNICEF’İN EĞİTİME DESTEK YILDIZLARI, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA...

UNICEF’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği ilköğrenimini tamamlayamamış binlerce çocuğa okul kapısını açacak olan “Stars of İstanbul” sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitime destek amaçlı yıldızlar, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda sergilenmeye başladı.

Açıldığı günden bu yana bir çok eğitim ve sanat projesinin içinde yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda; okul dışı kalmış çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla, terminale üç adet yıldız konuldu. UNICEF’in Türkiye’deki 60. hizmet yılı çalışmaları kapsamında, UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile birlikte düzenlediği sosyal sorumluluk projesinde; Bayındır Sağlık Grubu’na ait yıldız, giden yolcu katı iç hatlar sergi alanında, Opet’e ait 2 adet yıldız ise, giden yolcu katı dış hatlar sergi alanı ile gelen yolcu katı iç hatlar holünde sergileniyor.

Eğitime destek olmak isteyen kuruluşların yıldızla katıldığı proje kapsamında; ülkemizde 9- 14 yaş arası okul dışı kalmış 90.000 çocuğun, hızlandırılmış eğitimle yaşıtlarının seviyesine getirilmesi için gerekli fonların yaratılmasına katkıda bulunmak amaçlanıyor. İstanbul'un en geniş kentsel sanat ve sosyal sorumluluk projesi olma özelliği taşıyan “Stars of İstanbul”
açıkhava sergisinde; 75 Marka’nın, 110 sanatçı, tasarımcı, zanaatkarın  anlam kattığı eşsiz 120 yıldız tasarımları, İstanbul’un çeşitli noktalarında, Kasım ayı sonuna kadar sergilenecek.

Endüstriyel tasarımcı Aziz Sarıyer tarafından, ”insanı temsil eden bir sembol” formunda tasarlanan yıldızlardan en beğenilenler, Aralık ayında yapılacak açık artırma ile satışa sunulup elde edilen gelir çocukların eğitimine harcanacak. Proje neticesinde, her bir yıldız ile 100 çocuğun okuması hedefleniyor.

3.20110920114224.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim