• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ünlüler Bodrum'da 'Yelkenler Fora' dedi

Ünlüler Bodrum'da 'Yelkenler Fora' dedi
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda bu yıl 10'uncusu düzenlenen Yelken Yarışları, önceki gün başladı. Yarışlarda 27 tekne ve 230 yelkenci yer aldı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları heyecanlı anlara sahne oldu. 

Ünlü isimlerin profesyonel sporcularla birlikte yelken açtığı yarışta 27 tekne mücadele etti.
Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlayan 10’uncu ’Famous Cup’ yelken yarışlarına ünlü isimlerden Mehmet Aslantuğ, Ece Vahapoğlu, Ersin Korkut, Zeynep Beşerler, Burak Hakkı, Özlem Kaymaz, Fulya Sever, Tayanç Ayaydın, Demir Demirkıran, Didem Erol, Çağla Kubat, Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı katıldı. 30 teknenin yer aldığı yarışlarda ünlü isimler yarıştı.

Oyuncu Zeynep Beşerler bu etkinliğe daha çok kişinin ilgi duymasını beklediğini söyledi. Yaklaşık 30 yıldır yelken sporuna ve denize gönül verdiğini belirten Mehmet Aslantuğ ise "Siyaset, ulusal dinamikler malum ülkenin çok öncelikleri olabilir. Denizcilikte de işin sadece teknisyenliği değil, ruhunu da benimsemiş nesiller yetiştirmemiz çok önemli. Burada yarışarak ülkenin denizciliğine her geçen yıl daha çok sahip çıkılması, çevrenin korunmasını ve çevre ruhunu hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Yarışlara 3'üncü kez katıldığını belirten ünlü isim Burak Hakkı, yarışların çok heyecanlı geçtiğini ve bu organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Deniz tuttuğu için denize açılamadığını belirten Ersin Korkut, önceki senelerde olduğu gibi tekneleri uğurlayıp kıyıdan yarışları izlediğini kaydetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim