• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

UPS, ertesi gün teslim hizmetini başlatıyor

UPS, ertesi gün teslim hizmetini başlatıyor
UPS, Hong Kong’dan Türkiye ve Avrupa'ya ertesi gün hizmetini başlatıyor. Direkt uçuşlar, hem paket hem de ağır yük gönderileri için en geniş kapsamlı ertesi gün teslimat hizmeti sunmayı hedefliyor.

UPS; Hong Kong, Türkiye, Avrupa ve ertesi gün teslimat

UPS, Hong Kong’dan Avrupa’ya direkt uçuşları başlattığını duyurdu. Direkt uçuşlar, hem paket hem de ağır yük gönderileri için Hong Kong’dan, Türkiye ve Avrupa’ya en geniş kapsamlı ertesi gün teslimat hizmeti sunmayı hedefliyor.

Dört direkt uçuşun eklenmesiyle UPS, Hong Kong’dan Avrupa’ya her hafta toplamda 11 uçuş hizmeti sunduğu belirtiliyor. Bu hizmet, şirketlerin bölgeye daha kolay erişmeleri ve Avrupa ile iş yürütmeleri için daha fazla seçenek sağladığı kaydediliyor.

UPS, Hong Kong’dan Avrupa’ya ertesi gün para iade garantili teslimat hizmeti sayesinde rakiplerine oranla daha çok bölgeye ulaşıyor. Modern B747-400 uçağı ile yapılacak günlük direkt uçuşlar Almanya’nın Köln şehri ile Hong Kong arasında köprü oluşturacak. Söz konusu uçuşlar, UPS’in Hong Kong ile Köln arasında hali hazırda Dubai üzerinden haftalık olarak devam ettirdiği yedi uçuşa ek olarak gerçekleşecek.

Yeni hizmet, 34 ülkede gümrüksüz küçük paket ve mektup servisinin yan sıra 18 ülkede gümrüklü küçük paket hizmeti ve Avrupa’nın dört bir yanını kapsayan geniş bir hizmet ağını oluşturuyor.

UPS Ekspres Kargo servisi ile İstanbul, Paris, Milan, Prag, Frankfurt, Madrid, Barselona ve Kopenhag da dâhil olmak üzere bir günde 18 ülke ve Avrupa çapında 39 şehre teslimat yapılabilmekte.

UPS’in Köln hava aktarma merkezi, şirketin kapsamlı ve entegre Avrupa hava ve kara ulaştırma ağının merkezi olarak 460 operasyon merkezi ve 156 günlük Avrupa içi uçuş noktasını içeriyor. Böylece, UPS'in Avrupa'daki her adrese teslimat yapabilmesini mümkün kılıyor. Bu etkin ağ, dünyanın en gelişmiş teknolojileriyle destekleniyor ve şirketlere tek bir lojistik hizmet sağlayıcısı ile neredeyse her pazara kapıdan kapıya ulaşma imkânı sunarak rekabetçi bir avantaj sağlıyor.

UPS Uluslararası Başkanı Dan Brutto konu hakkında şunları söyledi: “Hong Kong, Çin topraklarına yakınlığı ve dünyanın geri kalanı ile olan güçlü ticaret bağlantıları nedeniyle, UPS için stratejik bakımdan önemli bir pazar. AB ile birçok Asya pazarının önemli bir ticaret ortağı hâline gelmesiyle birlikte bu uçuşların başlatılması, söz konusu ticari hatlarda ek ve daha hızlı gönderi seçenekleri sunarak Asya işletmelerine olan sorumluluğu göstermektedir.”

UPS Asya Pasifik Başkanı Derek Woodward ise şunları ekledi: “Yeni direkt uçuşlar, müşterilerimize Avrupalı iş ortaklarıyla ticaret yaparken hızlı ve etkili bir seçenek sunarak Hong Kong ve Avrupa arasındaki transit geçiş süresini belirgin ölçüde azaltıyor. Pazara hızlı ulaşım, değişen pazar taleplerine daha hızlı yanıt vermelerini sağlıyor ve buna karşılık, müşterilerine daha iyi hizmet vermelerine yardım ediyor. Ayrıca yeni uçuşlar, hızla büyüyen Hong Kong – Avrupa hattını destekleme imkânı sunarak hava kargo hizmetleri alan müşterilerimizin çoğunun bu hizmetten yararlanmasını sağlayacaktır.”

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim