• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

UPS, Köln aktarma merkezini genişletiyor

UPS, Köln aktarma merkezini genişletiyor
UPS Köln Bonn Havalimanı'ndaki Aktarma Merkezini genişletme planlarını açıkladı.

UPS, Köln Bonn Havalimanı'ndaki Aktarma Merkezini genişletme planlarını açıkladı. Bu genişletme ile büyüme sağlanacak ve Avrupa içerisinde, Avrupa’ya ya da Avrupa’dan iş yapan müşteriler için devamlı güvenilirlik ve kapasite sağlanacak.

Köln, Bonn Havalimanı’nda operasyonların başlamasının 25. yılında, Avrupa hava aktarma merkezini önemli derecede genişletmeyi planladığını duyurdu.

2013 yılının sonlarında tamamlanacak olan genişletme projesi, mevcut merkeze son teknolojiye sahip eklemeler yapacak ayrıca mevcut binaya ek olarak büyük bir bina daha yapılacak. Bu ek bina kısmen daha yüksek hacimli kargo sevkiyatlarının işlemleri için tahsis edilecek. Tüm bu girişimler, merkezin bugün saatte 110,000 olan paket ayırma kapasitesini, saatte 190,000’e çıkaracak. Böylece UPS’in Köln / Bonn aktarma merkezinin dünyadaki en gelişmiş paket ayırma tesislerinden biri olarak kalmasını sağlayacak. Yaklaşık 200 milyon dolarlık bu genişletme çalışması, UPS’in şirket tarihi boyunca Birleşik Devletler dışında gerçekleştirdiği en büyük tesis yatırımı olacak.

UPS, Köln Bonn Havalimanı’nı, Avrupa’nın en verimli ekonomik bölgesinin merkezinde; son derece gelişmiş yol ağına ve altyapıya sahip olması, yıl boyunca uçuşlar için yerel hava durumunun iyi olmasının yanı sıra mükemmel pist sistemleri ve havalimanı civarında kalifiye ve esnek iş gücünün bulunması sebebiyle Avrupa bölgesi havayolu merkezi olarak seçti. Bu havalimanı, 2030 yılına kadar UPS’e uçuşlarını gece yapma imkanı da sunmaktadır.

“Köln aktarma merkezi, 25 yıl boyunca bize en iyi şekilde hizmet verdi ve Avrupa içerisindeki, hatta Amerika ve Asya’ya kadar uzanan önemli ticaret yolları üzerinde bulunan müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmemiz için ihtiyaç duyduğumuz her yerde bizimle oldu” şeklinde konuşan UPS Avrupa başkanı Jim Barber, “Bu yatırım, Avrupa ekonomisine ve tüm dünyada beğenilen ürünler üreten işletmelere olan uzun vadeli güvenimizi ve bağlılığımızı kanıtlamaktadır” dedi.

UPS, son 10 yılda %10’dan fazla yıllık bileşik ihracat hacmi büyüme oranı ile Avrupa’da büyük bir başarıya imza attır. Bugün açıklanan genişletme planı ile UPS kendisini, uluslararası ekspres ticaret alanında sürekli büyüyebileceği bir noktaya taşımaktadır.

Barber, “Bu duyuru UPS’in hem Avrupa’da hem de tüm dünyada bulunan müşterileri için iyi bir haber. Köln / Bonn merkezimizdeki arttırılmış kapasite ve etkinlik, müşterilerimizin bugünün rekabet gücü yüksek, hızla ilerleyen küresel ekonomisi içerisinde, mümkün olan en hızlı hizmeti almaya devam etmelerini sağlamaktadır.” dedi.

UPS şu anda, yaklaşık 2,300 çalışanı ile Köln / Bonn Havalimanı’nın en büyük işvereni durumundadır. Genişlemenin 2013 yılı sonuna kadar aktarma merkezinde 200 yeni iş imkanı yaratacağı tahmin ediliyor. Bu sayı, yeni kapasite kullanılmaya başladığında daha da artacaktır.

UPS (NYSE:UPS) UPS; paket ve kargo taşımacılığı da dahil olmak üzere;uluslararası ticaretin kolaylaştırılması, ileri teknolojinin yaygınlaştırılması ile dünya ticaretinin daha etkin yönetilmesi için sunduğu çeşitli çözümler ile lojistik sektöründe global liderdir. Merkezi Atlanta’da bulunan UPS, dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgeye hizmet vermektedir. UPS hakkında detaylı bilgi edinmek için www.ups.com adresini, UPS haberlerine doğrudan erişmek için pressroom.ups.com/RSS adresini ziyaret ediniz.

ups_logo.jpg

ups_550.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim