• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

UPS’den yeşile 2 milyon 200 bin dolar

UPS’den yeşile 2 milyon 200 bin dolar
1907 yılında kurulduğundan bu yana hizmet verdiği toplumlar için güçlü bir destek mirası oluşturan UPS, 1 Ekim’de başlayan yıllık Küresel Gönüllülük Ayı ile bu konuya olan bağlılığını kanıtlıyor.

 

Küresel Gönüllülük Ayı’nın onuncu yılına girilen bu yılda UPS, yaklaşık 400 bin çalışanını 195 bin saat çalışma sözü vererek içinde yaşadıkları toplumu daha sürdürülebilir bir çevreye kavuşturma çalışmalarına odaklanmaya teşvik ediyor. UPS, bu amacı desteklemek için çevre odaklı birçok organizasyona da 2 milyon 200 bin dolar ekstra bütçe sağlıyor.
 
Kurumsal sosyal sorumluluk ve yardımlaşma programlarına öncülük eden UPS, UPS Vakfı tarafından başlatılan Küresel Gönüllülük Ayı etkinliği, her iki yarımküreden gelen binlerce UPS çalışanını çeşitli gönüllü etkinliklere ve aktivitelere katılmaya teşvik ediyor. 2012 kampanyasında, çalışanlar uygulamalı toplumsal sorumluluğun önemi konusundaki bilinçliliği arttırmak için, kişisel gönüllülük hikâyelerini Twitter ve Facebook aracılığıyla paylaşmaları konusunda teşvik edilecek.
 
UPS Vakfı Başkanı Eduardo Martinez konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Şirketimiz, hizmet sağlayarak başkalarına yardımcı olma konusundaki kişisel ve ortak sorumluluğumuzun bilincinde olan bireylerden oluşuyor. Gerçekleştirilen aktivite ister ağaç dikme olsun, ister güvenli sürüş becerilerinin öğretilmesi olsun isterse de felaketler nedeniyle yıkıma uğrayan toplumlara yardım için gönüllü olmak olsun, UPS Vakfı, her zaman dünyayı hepimiz için daha iyi ve daha sürdürülebilir bir yer haline getirmek için çalışanlarımızı desteklemeye kararlı.”
 
2011 yılında yeni bir çevresel girişim başlatan UPS, bu girişim kapsamında ABD ve dünya genelindeki kentsel ve kırsal alanların ağaçlandırılması ve bu alanların korunup muhafaza edilmesine yardımcı olmak için bir fon oluşturdu. Belirli projelere finansal destek ve gönüllü çalışan temin edilmesini sağlayan UPS, bu girişimin kilit unsurlarından bir tanesini oluşturuyor.
 
UPS Vakfı, bu ağaçlandırma girişimini desteklemek amacıyla Ekim ayında çeşitli kuruluşlara 2 milyon 200 bin dolar tutarında bağışta bulunuyor. Bu kuruluşların arasında DonorsChoose.org, Earth Day Network (Dünya Günü Ağı), Keep America Beautiful, Inc., National Arbor Day Foundation (Ulusal Ağaç Dikme Günü Vakfı), National Council for Science and the Environment (Ulusal Bilim ve Çevre Kurulu), National Parks Foundation (Ulusal Parklar Vakfı), The Nature Conservancy (Doğa Koruma), Student Conservation Association (Öğrenci Koruma Birliği), The World Resources Institute (Dünya Kaynakları Enstitüsü) ve World Wildlife Fund Inc. (Dünya Vahşi Yaşam Fonu) yer alıyor.
 
UPS Vakfı ve yerel UPS çalışanları, dünya genelindeki 38 toplum kökenli çevre programına bu güne kadar yaklaşık 700 bin dolar katkıda bulundu.
 
Ağaçlandırma girişimi, UPS’in karbon emisyonunun azaltılması konusuna oldukça önem veren ticari faaliyetleri ile yakın ilişki içerisinde gerçekleştiriliyor. UPS Vakfı, çalışanları tarafından Çin, Kanada, Haiti, Hollanda, Norveç, Rusya, Uganda ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ağaç dikme girişimlerinin başlatılmasıyla dünya genelinde yürütülen ve 2013 yılı sonuna kadar 1 milyonun üzerinde ağaç dikilmesini hedefleyen gönüllü aktiviteleri desteklemeye yönelik bir yıl süreli bir çalışma başlatıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim