• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

UTİKAD, en iyi Forwarder'i belirliyor

UTİKAD, en iyi Forwarder'i belirliyor
FIATA, IATA ve TT CLUB tarafından 'Uluslararası Genç Forwarder Yarışması' düzenleniyor.

UTİKAD EN İYİ FORWARDER'I BELİRLİYOR

FIATA, IATA ve TT CLUB tarafından 'Uluslararası Genç Forwarder Yarışması' düzenleniyor.

Son yıllarda dünya genelinde yıldızı parlayan sektörler arasında yerini alan Lojistik Sektörü’nde binlerce genç forwarder, mesleğinde ilerlemek için yoğun bir çaba sarfediyor. Diğer yandan da sektörde faaliyet gösteren firmalar, genç forwarderlara yatırım yaparak, firmalarının gelecekteki yöneticilerini yetiştirme konusunda emek harcayarak, bu konuda yatırımlar yapıyorlar.

1996 yılından bu yana firmaların bünyesindeki yetenekli genç forwarderlerı ortaya çıkarmak, forwarding sektöründe eğitimi teşvik ederek, sektördeki genç çalışanlarda profesyonelliği daha da geliştirmek ve geleceğin yükselen yıldızlarına yatırım yaparak, uluslararası forwarding sektörünün geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla FIATA, IATA ve TT CLUB tarafından 'Uluslararası Genç Forwarder Yarışması' düzenliyorlar.

Uluslararası alanda düzenlenen bu yarışmada öncelikli olarak ülkeler kendi adaylarını belirliyorlar. Belirlenen bir konu üzerinde taşıma organizasyon projesi hazırlaması istenen adaylardan bölgesel (Amerika, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu, Asya-Pasifik) birinciler seçilmekte ve bu aşamadan sonra da, dört ayrı bölgeden (Amerika, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu, Asya Pasifik) seçilen 4 adayın FIATA Dünya Kongresi'ne katılması istenerek adayların arasından en başarılı olan kişi 'Yılın Uluslararası Genç Forwarderı' ilan ediliyor.

Türkiye adayı, UTİKAD Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği tarafından seçiliyor. Başvurular UTİKAD Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'ne yapılacak. UTİKAD tarafından yarışmaya katılmaya hak kazanan Türkiye Adayına 1000 TL'lik Hediye Çeki verilecek. Başvuruların e-posta yoluyla kabul edileceği yarışmaya katılmak isteyenler, 'Aday Bilgi Formu'nu 30 Kasım 2010 tarihine kadar word veya pdf şeklinde info@utikad.org.tr adresine göndermeliler.

Katılım Şartları;

Adayın,

- UTİKAD üye firmalarından birinde halen çalışmakta olup,

- Lojistik sektöründe 2 yıl (Tam Gün) çalışmış olması,

- Projesini yazdığı yıl içinde 18- 30 yaşları arasında olması,

- Proje hazırlayabilecek düzeyde ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması,

- En az ön lisans/lisans mezunu olması,

- Mesleki Yeterliliğe sahip olması gerekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim