• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Uyku kaçıran helikopterler rapor verecek

Uyku kaçıran helikopterler rapor verecek
Sabahın erken saatlerinde ikamet bölgelerinin üzerinde yapılan helikopter uçuşlarından uykusu kaçtığı gerekçesiyle şikayetçi binlerce Londralıya küçük bir teselli geldi.

 Uyku kaçıran helikopterler rapor verecek

Sabahın erken saatlerinde ikamet bölgelerinin üzerinde yapılan helikopter uçuşlarından uykusu kaçtığı gerekçesiyle şikayetçi binlerce Londralıya küçük bir teselli geldi: polis artık uçuşların neden yapıldığını Twitter'dan anlatacak.

witter üzerinde @MPSinthesky kullanıcı adıyla açılan İngilizce hizmet, sosyal ağ çevrelerinden büyük ilgi gördü. Yeni yılın ilk iki haftasında 6 binden fazla takipçi edinen hesap, bu sayıya günde 100'ü aşkın kişi katıyor. 
 
Polis helikopter biriminin Twitter'a yansıttığı notlar arasında Enfield bölgesi bahçelerinde sabahın erken saatlerinde dolaşan bir şüphelinin termal kamera ile yakalanması, Newham'da bir evi soydukları öne sürülen kişilerin arka bahçeler üzerinden kaçarken havadan izlenmeleri ve Woolwich'te çatı üzerinde yakanlanan bir soyguncu gibi konular var.
 
 Metropolitan Polis'in Hava Destek Birim Müfettişi Phil Whitelaw, Twitter'ın kendi profillerini yükseltme, şikayet sayısını da azaltma bakımından önemli rol oynayacağını söyledi. 
 
Hava Destek Birimi bünyesinde işleyen üç helikopter, günün 24 saati uçuşa hazır olup ayda ortalama 275 saat uçuş yapıyor. Kabin içerisinde iki polis, bir de pilot bulunduruluyor. Bu üç kişi Kuzeydoğu Londra'daki Loughton bölgesinde bulunan destek merkezi aracılığıyla yer üzerinde bulunan polis memurlarını yönlendirebiliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim