• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Üzerini aratmayan senatöre gözaltı!

Üzerini aratmayan senatöre gözaltı!
Cumhuriyetçi başkan adayı Ron Paul'ün oğlu olan Senatör Rand Paul, havaalanında güvenlik güçlerinin üzerini aramasına izin vermeyince gözaltına alındı.

Üzerini aratmayan senatöre gözaltı!

Cumhuriyetçi başkan adayı Ron Paul'ün oğlu olan Senatör Rand Paul, havaalanında güvenlik güçlerinin üzerini aramasına izin vermeyince gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerinin üzerini aramasına izin vermediği için küçük bir odada kısa süreliğine gözaltına alındığını söyleyen Paul, daha sonra havaalanından uzaklaştırıldığını belirtti. 

Paul, senatör olduğu için kimsenin ona özel muamele etmesini beklemediğini, ancak güvenlik güçlerinin herkese saygı göstermek zorunda olduğunu vurguladı. 

Beyaz Saray sözcüsü Jay Carney, havayolları güvenlik görevlilerinin davranışının uygunsuz olduğunu belirtti. 

Havayolları yetkilileri ise, Paul'ün gözaltına alındığı iddiasını reddetti ve Paul'un daha sonraki bir uçakla Washington'a uçtuğunu söyledi. 

Öte yandan Paul'ün babası Ron Paul, oğlunun başına gelenleri "Amerika'yı Eski Haline Döndürme Planı"nı tanıtmak için bir fırsat olarak değerlendirdi. 

Amerika'daki polis devletinin kontrolden çıktığını ileri süren Paul, ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi'ni (TSA) güvenliği sağlamak yerine insanlara kaba davranmakla suçladı. 
Paul, başkanlık seçimini kazanması halinde TSA'yı kapatmayı düşünüyor. 

TSA, birkaç gün önce de Kennedy Havalimanı'nda iki yaşlı kadının giysilerinin altındaki tıbbi araçlarını inceleyen görevlilerin arama sırasında kuralları ihlal ettiğini kabul etmiş ve özür dilemişti. 

New York Kennedy Havalimanı'ndaki güvenlik görevlileri, 85 yaşındaki Lenore Zimmerman ile 88 yaşındaki Ruth Sherman'ı soymuş ve yaşlı kadınların tıbbi sırt korsesi ile kolostomi torbasını incelemişti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim