• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Uzmar, Koc Musaned-2’yi denize indirdi

Uzmar, Koc Musaned-2’yi denize indirdi
Türkiye’nin öne gelen römorkör üreticilerinden olan Uzmar Tersanesi, Kuwait Petrol Şirketi’nin ikinci römorkörünü denize indirdi.

Türkiye’nin öne gelen römorkör üreticilerinden olan Uzmar Tersanesi, Kuwait Petrol Şirketi’nin ikinci römorkörünü denize indirdi.
 
Türkiye’nin öne gelen römorkör üreticilerinden olan Uzmar Tersanesi, Kuwait Petrol Şirketi’nin altı römorkörlük siparişinin ikincisi olan “Koc Musaned-2” ismi verilen römorkörü denize indirdi. Sınıfında yenilikçi bir tasarıma sahip olan römorkör Kanadalı ünlü tasarım sirketi Robert Allan tarafından tasarlandı.
 
Koc Musaned-2 için düzenlenen denize indirme törenine Uzmar Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Kaan Altuğ, KOC takım lideri Sami Al-Sawagh, KOC Deniz Onarım ve Teknik Servis Takım Lideri Danışmanı Tariq Usmani, KOC Proje Temsilcileri ve klas kuruluşu DNV yetkilileri Shamroz Khan ve Anatoly Shepilboth’un yanı sıra sektörden temsilciler katıldı.
 
Denize indirme töreninde konuşan Uzmar Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Kaan Altuğ konuşmasında, ” KOC’un yeni tek açık deniz çalışmalarında ve yükleme terminallerinde eşlik edecek olan ve böylesine akıllı römorkörler inşa ettiğimiz için kendimizle gurur duyuyoruz. Daha önce inşa edilmemiş, tasarlanmamış ve çeşitli makine ve sistemlerle donatılmış 20 metrelik bu gemileri akıllı römorkörler diye adlandırıyoruz. Oldukça karışık bir ekipman listesini bir araya getirerek bu büyüklükteki kompakt botu tasarlayan, tasarım şirketimiz Robert Allan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

uzmar1.20140322131504.jpg

Deniz Haber Ajansı - Merve Seda Babaiban

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim