• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Vakıfbank ve Petrol Ofisi'nden işbirliği

Vakıfbank ve Petrol Ofisi'nden işbirliği
Vakıfbank ile Petrol Ofisi akaryakıt tüketimi yüksek olan ticari araç sahibi müşterilerine özel bir fırsat sunuyor..

Vakıfbank ve Petrol Ofisi'nden ticari araç sürücülerine özel fırsat

Vakıfbank ile Petrol Ofisi yeni bir işbirliğine imza attı. Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ve Petrol Ofisi CEO’su Melih Türker’in katıldığı basın toplantısında duyurulan işbirliğiyle, akaryakıt tüketimi yüksek olan ticari araç sahibi müşterilerine özel bir fırsat sunuluyor.

Bu işbirliğiyle, Vakıfbank’tan plaka kredisi kullanan tüm ticari araç sahipleri, Vakıfbank BusinessCardları ile Eylül ayından itibaren yıl boyunca anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları akaryakıt veya otogaz alımlarında %5 Worldpuan kazanacaklar. Üstelik kazandıkları Worldpuanları, yine anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında bedava akaryakıt veya otogaz alımında kullanabilecekler. Böylece kart sahipleri akaryakıt veya otogaz alımında büyük tasarruf sağlayacak ve akaryakıt giderlerini azaltabilecekler.

Süleyman Kalkan: “Müşteri memnuniyeti ve sadakatini artıracağız”

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan basın toplantısında yaptığı konuşmada Vakıfbank’ın tüm bankacılık hizmetlerinde olduğu gibi kredi kartları alanında da müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının bir sonucu olarak sektörünün en güçlü kuruluşlarından olan Petrol Ofisi ile önemli bir işbirliğini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kalkan; “Türkiye'ye değer yaratacak bu hizmet için Türkiye'nin en uygun iki kuruluşu bir araya geldi. Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi'yle tüm sektörleri imrendirecek ve uzun vadede artırarak güçlendireceğimize inandığımız bir işbirliğine imza attık. Kredi kartı sektörünün en hızlı büyüyen bankalarından biri olarak bu işbirliği ile hedef kitlemize Vakıfbank Business Card’ın tüm özel fırsatlarını sunarak müşteri memnuniyetini ve sadakatini daha da artıracağız. Ayrıca şubelere verdiğimiz hızlı yetki ile mevcut plaka kredisi kullanan müşterilerimize de çok daha hızlı ulaşacağız ve bu işbirliği fırsatlarından hemen faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

Melih Türker: "Pozitif etkimizi artırmak istiyoruz”

Petrol Ofisi CEO’su Melih Türker ise toplantıda yaptığı konuşmada Petrol Ofisi'nin Türkiye’nin en yaygın perakende organizasyonlarından biri olarak ülkenin dört bir yanında kaliteli ürün ve hizmetlerinin tüketiciyle buluştuğunu söyledi. Yeni işbirliği ile müşterilerine sağladıkları katkıyı artırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini ifade eden Türker, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Müşterilerimizle aramızda çok güçlü bir bağ var ve onların hayatlarındaki pozitif etkimizi artırmak istiyoruz. Onlar bizim için Petrol Ofisi’nin en büyük değeridir. Bu kapsamda, ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin yaşamları üzerinde yaptığımız olumlu etkiyi hem artırmayı, hem de çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Türkiye’nin en yaygın ve en köklü bankalarından biri olan Vakıfbank ile yaptığımız işbirliği de bu anlayışımızın sonuçlarından biri. Bu uzun vadeli programla müşterilerimize çeşitli avantajlar sunmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede Vakıfbank ile yürüteceğimiz bu kampanyaya, ticari müşteriler için değer yaratacak ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak bir hizmet olarak büyük önem veriyoruz. İki kurumun özellikleri bu işbirliğinin en etkin bir şekilde yürütülmesini sağlayacaktır."

Positive Card ayrıcakları da devam edecek

Vakıf Bank ve Petrol Ofisi işbirliğinin kart sahiplerine akaryakıt veya otogaz alımında sunduğu fırsatların yanında, kart sahipleri, Petrol Ofisi’nin müşterilerine sunduğu Positive Card ayrıcalıklarından da yararlanabilecek.

Kart sahipleri ayrıca, Vakıfbank Business Card’larını Worldpuan ve taksit gibi World fırsatları başta olmak üzere kazançlı diğer özelliklerinden de faydalanarak tüm harcamalarında kullanabilecekler. Hedef kitlenin ihtiyaç ve tüketim alışkanlıkları doğrultusunda kart sahiplerine, Vakıfbank Business Card’ları ile lastik alımında, araç bakımında, Motorlu Taşıt Vergisi, Ruhsat izin ücreti gibi dönemsel vergi ve ücret ödemelerinde taksit ve Worldpuan fırsatlarının yanında ödeme kolaylığı da sunulacak. Vakıfbank Business Card sahipleri, araçlarının arızalanması gibi durumlarda 7/24 Asistans Araç Yardım Hizmetleri’nden yararlanabilecek, Milplus ile diledikleri yere bedava uçak bileti alabilecek ve PeşineTaksit’le yaptıkları peşin alışverişleri taksitlendirebilecekler.

VakıfBank, Petrol Ofisi işbirliği ile 2011 sonunda 150 milyon TL ticari kredi kart cirosuna ve 15.000 ticari kredi kart adedine ulaşmayı hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:40
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:53
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:53
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:16
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:02
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 20:14
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 14:16
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Motorine 15 kuruş zam08 Nisan 2020 Çarşamba 20:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim