• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Vali açıkladı: Terminal binası geliyor

Vali açıkladı: Terminal binası geliyor
Balıkesir'e yeni havaalanı terminal binası yapılacak.Balıkesir'e yeni havaalanı terminal binası yapılacak. Yeni terminal binasının Balıkesir-Bursa-İzmir çevre yolu üzerindeki uygun bir alana inşa edileceği bildirildi.

Vali açıkladı: Terminal binası geliyor

Balıkesir'e yeni havaalanı terminal binası yapılacak. Yeni terminal binasının Balıkesir-Bursa-İzmir çevre yolu üzerindeki uygun bir alana inşa edileceği bildirildi. Vali Yılmaz Arslan, merkez havaalanı terminal binasının müjdesini Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette verdi.
 
Vali Yılmaz Arslan, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Arslan, güncel konularda sohbet ettiği gazetecilerle bazı konularla ilgili görüş alış verişinde bulundu, düşüncelerini paylaştı. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Vali Yılmaz Arslan, geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi de gazetecilerle paylaştı. Vali Arslan, körfez havaalanındaki temel atma töreninde Bakan Yıldırım ile yaptığı görüşmede Balıkesir Merkez Havaalanı için yeni terminal binası yapımı için olur alındığını, hatta Bakan Binali Yıldırım'ın törenden sonra genel müdüre kendi yanında bu işin bitirilmesi için talimat verdiğini açıkladı. Yılmaz Arslan, mevcut sivil havaalanının halen askeri uçuş bölgesinde bulunduğunu, Hotaşlar köyünden girilen terminal binasının köyden ayrılıp bağımsız hale getirileceğini kaydetti. Vali Arslan, "Yeni terminal binasını çevre yolu ile askeri üssün nizamiyesi arasında ilerisindeki boş alana yapılmasını planlıyoruz" dedi.
 
Vali Yılmaz Arslan, yeni terminal binasının inşa edileceği bölgede kamulaştırma çalışması yapacaklarını bildirdi. Merkez Havaalanı için yapılacak terminal binası haberi gazetecileri heyecanlandırdı. Memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendirilen yeni terminal binasının hizmete girmesiyle birlikte Balıkesir'deki sivil uçuşların yeni bir ivme kazanacağı, ulaşımda hava yolunun çok daha fazla tercih edilebilir olmasının beklendiği kaydedildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim