• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Van Aydınlar OtoPratik hizmete açıldı

Van Aydınlar OtoPratik hizmete açıldı
Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünleri bir arada sunabilecek yeni OtoPratik mağazasını Van'da açtı.

 

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı çatı altında karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ve Türkiye genelinde 20 ilde bulunan OtoPratik mağazalarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, Van’da bulunan Aydınlar OtoPratik Mağazası da 13 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı.
 
OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada müşteriye sunuluyor. Ayrıca  lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.
 
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 17. YIL
 
Açılışta konuşma yapan mağaza sahibi Muzaffer Aydın, ‘Aydınlar olarak sektörde 17. yılı geride bıraktık. Van dahil 6 il ve bu illerin ilçelerinde faaliyet gösteriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız OtoPratik mağazamız ile daha fazla sayıda müşteriye hizmet sunma şansını yakaladığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye’de lastik sektörünün lider firması olan Brisa’nın hizmet markaları arasında yer alan OtoPratik, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir uygulama. Biz de yeni mağazamızda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütününü müşterilerimize sunacağız’ dedi.
 
Toplam 1500 m2 kapalı alanı ile aynı anda 10 araca servis hizmeti verebilen Van Aydınlar OtoPratik mağazasında, lastik saklama hizmeti veren Lastik Oteli de bulunuyor. 
 
vann.jpg
 
www.UlasımOnline.com
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim