• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

'Vapurda Çay, Simit, Sohbet' günleri

'Vapurda Çay, Simit, Sohbet' günleri
İstanbul'un kendisi ile özdeşleşmiş tarihi Şehir Hatları vapurlarında çekimleri yapılan 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının ikinci yayın dönemi 8 Nisan Pazar günü başlıyor.

İstanbul'un kendisi ile özdeşleşmiş tarihi Şehir Hatları vapurlarında çekimleri yapılan 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının ikinci yayın dönemi bugün (8 Nisan Pazar günü) başlıyor.

İstanbul'un kent içi deniz ulaşımını 161 yıldır sürdürmesinin yanı sıra, kentin kültür-sanat ve sosyal hayatına katkıda bulunmayı hedefleyen Şehir Hatları, her hafta ünlü bir ismin konuk olduğu 'Vapurda Çay, Simit, Sohbet' programına ev sahipliği yapıyor.

Çekimleri İstanbul'un simgesi olan vapurlarda gerçekleştirilen program, günlük seferler sırasında yolcularla ünlüleri bir araya getirirken, yolculara hayranı oldukları ünlülerle sohbet etme fırsatı da sunuyor.

Vapurdan yapılan bu keyifli sohbete konuk olan ünlüler, uğraşı alanlarıyla ilgili bilinmeyenleri, hayatlarında başlarına gelen ilginç olayları, kent yaşamı ve kültürü hakkında tavsiyelerini izleyiciyle paylaşıyor.

Her Pazar saat 09.30 ve 18.30'da TRT Türk ekranında izleyicileriyle buluşan programın yapımcılığını ve sunuculuğunu Ömer Öztürk üstleniyor.
Bu hafta yaptığı film müzikleriyle içimizi ısıtan, klarnetiyle Türk ve Dünya müziğinde kendine özgü bir yer kazanmış müzisyen Serkan Çağrı 'Vapurda Çay, Simit, Sohbet'in konuğu. Programa Serkan Çağrı'nın klarnet nameleri eşlik edecek. Film müzikleri, Türk müziğinin değişimi, klarnetin gelişimi ve müzikteki yeri üzerine ayrıntılara yer verilecek.

Şimdiye kadar birçok ünlü ismi Şehir Hatları yolcuları ile buluşturan programın ilk dönem konukları, sanatları ve sanata verdikleri değerle hayran kitlesi oluşturmuş sadece Türkiye'nin değil dünyanın da takip ettiği isimler vapurdaki doğal stüdyoya konuk oldu. Barbaros Şansal, Ahmet Ümit, Zeynep Özbatur, Anjelika Akbar, Arda Türkmen, Saim Orhan ve Simge Fıstıkoğlu gibi alanlarında başarıylarıyla adlarından söz ettiren ünlüler izleyici ile buluştu. Çay ve simit eşliğinde martıların yarenliğinde gerçekleştirilen programda binlerce vapur yolcusu da programda ünlülerle yakından tanışma fırsatı yakaladı. Kültür-sanat, moda, magazin ve yazılı ve görsel basının birbirinden ünlü isimleriyle çok yakında yeni yayın dönemine başlayacak 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına söyleşi ve önerilerle de katılmak mümkün. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim