• BIST 9566.18
  • Altın 2479.165
  • Dolar 32.4759
  • Euro 34.5634
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Vassalo, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret etti

Vassalo, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret etti
Malta Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Sekreteri ve IMO Malta Temsilcisi Carmel Lino Vassalo, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat ile görüştü.

VASSALO, DENİZ HABER AJANSI'NI ZİYARET ETTİ

Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Sekreteri ve Uluslararası Denzicilik Örgütü (IMO) Malta Temsilcisi Carmel Lino Vassalo, Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat ile görüştü.

Malta Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Uluslararası Denizcilik Konseyi, Malta menşei olmayan yabancı armatörlere ait Malta bayrağındaki gemilerin üye olduğu bir konsey olarak biliniyor.

Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'ı makamında ziyaret eden, Malta Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Sekreteri ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Malta Temsilcisi Carmel Lino Vassalo, gemileri Malta bayrağında bulunan Türk armatörlerinin, (Malta International Shipping Council) MISC'e üye olması için Türk armatörleri ile görüşmeler yapmak için Türkiye'de bulunduğu kaydetti.

ALTIN ÇIPA TÖRENİ'Nİ ÖVDÜ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Muhasipi Recep Düzgit ile olumlu bir görüşme yaptığını dile getiren Carmel Lino Vassalo, İstanbul'a gelmesini vesile kılarak, Deniz Haber Ajansı ve Recep Canpolat'ı ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Malta Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Sekreteri Carmel Lino Vassalo sözlerine şöyle devam etti; "Sevgili dostum Recep Canpolat'ı ziyaret ederek, sohbet etme imkanım oldu. Kendisi Türk Denizcilik sektörü için önemli bir isim olduğuna inanıyorum. Türk denizcilik sektörünün uluslararası platformlarda tanınması ve temsili konusunda önemli bir işlevi yerine getiriyor. Recep Canpolat'ın arkadaşı ve dostu olmaktan büyük onur duyuyorum" dedi.

Recep Canpolat'ın dünya denizcilik sektöründe bir ilki başararak, dünya denizcilik sektörünün üst düzey yöneticilerini Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Ödülleri Töreni'nde bir araya getirdiğini söyleyen Carmel Lino Vassalo, bu tören sayesinde Türk denizcilik sektörünün dünyada daha iyi tanıtıldığını sözlerine ekledi.

Malta Uluslararası Denizcilik Konseyi Genel Sekreteri Carmel Lino Vassalo'nun Deniz Haber Ajansı'nı ziyareti ile ilgili konuşan Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat "Sevgili arkadaşım Vassalo'nun ajansımızı ziyaret etmesi bizi memnun etmiştir. Kendisi ile yaklaşık 10 senedir devam eden dostluğumuz sayesinde Türk armatörüne ait Malta bayraklı gemilerin sorunlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi.

Recep Canpolat, Deniz Haber Ajansı ve İstanbul Haber Ajansı bünyesinde bulunan yayınlar ile ilgili Carmel Lino Vassalo'yı bilgi verdi. Carmel Lino Vassalo'nun Deniz Haber Ajansı ziyareti anısına, Osmanlı döneminde kullanılan divit ve okka hediye etti.

vassalo2.jpg

vassalo3.jpg

vassalo4.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Ömer Onur BİLGİ - Deniz Haber Ajansı

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim