• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Veritas, Rewitec'i piyasaya sundu

Veritas, Rewitec'i piyasaya sundu
Veritas Denizcilik Genel Müdürü İlkhan Büyüktürkoğlu, “Rewitec kesinlikle bir yağ katkısı değil yüzey kaplama ürünüdür” dedi.

Veritas Denizcilik, Rewitec'i piyasaya sundu

Veritas Denizcilik Genel Müdürü İlkhan Büyüktürkoğlu, “Rewitec kesinlikle bir yağ katkısı değil yüzey kaplama ürünüdür” dedi.

Rewitec’in ekipman ve motorları eski orijinal performanslarına yeniden kavuşturduğunu belirten Veritas Denizcilik Genel Müdürü İlkhan Büyüktürkoğlu, “Rewitec kesinlikle bir yağ katkısı değil yüzey kaplama ürünüdür” dedi. 2008 yılında kurulan Veritas Denizcilik, Lifting & Marine, Gutteling ve Mann-Tek gibi firmaların Türkiye temsilciliğini yapıyor. Ayrıca John Zink, Zalda Technology ve Manuli Rubber gibi firmalarla da ortak çalışmalar yürütüyor. Veritas Denizcilik hakkında bilgiler veren Veritas Denizcilik Genel Müdürü İlkhan Büyüktürkoğlu, “Daha önceki iş hayatımda, çeşitli yabancı ekipman üreticilerinin Türkiye’de temsilciliğini yaptım. Kimyasal tanker inşası ve çeşitli gemi tamiri alanlarında çalışmalarım oldu. Şimdi bu birikimimi Veritas Denizcilik ile Türk Lojistik ve Liman Sektör’lerinin hizmetine sunmak istiyorum” dedi.

‘Müşterilerimizle bir kez değil devamlı çalışmak istiyoruz’

Veritas Denizcilik’in kurulduğu günden beri müşteri odaklı çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Büyüktürkoğlu “Firmamız, müşteri taleplerine ve sorunlarına tam olarak cevap verebilmeyi kendisine ilke edinen bir yapıya sahip. Temsil ettiğimiz firmalar, kendi alanlarında dünyada kaliteli ürün ve servisleriyle bilinen tanınmış üreticiler. Müşterilerimizin ileride hiçbir şekilde sorun yaşamayacakları ürünleri ve hizmetleri en uygun fiyata sunuyoruz. Birçok ürünümüz, bazı detay teknik özellikleri ve geniş sertifika yelpazesi ile piyasadaki diğer rakiplerden daha üstün konumda. Ticarette genel bir kural var. Eğer çalıştığınız müşterileriniz hizmetinizden memnun kalırsa, ileride sizinle çalışmaya devam ederler. Tüm çalışma ekibi olarak bunun farkındayız” şeklinde konuştu.

‘En iyilerin ürünlerini sunuyoruz’

Veritas Denizcilik olarak geniş bir ürün portföyüne sahip olduklarını ifade eden Büyüktürkoğlu, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını biliyor ve ona göre ürün gamımızı sürekli olarak yeniliyoruz. Örneğin, “halat ani bırakma kanca sistemlerimiz”, aksesuar ve yazılımlarla tam otomatik ve çok sofistike olarak tedarik edilebiliyor. Dünya’nın en iyisi diyebileceğim “Gutteling” marka Kompozit Hortumlarımız, 1” ten 16” (DN 400) çapa kadar LNG (-200 derece) dahil tüm akışkanlar için üretiliyor. Pnömatik “Yokohama” usturmaçalarımız, orjinal Japon “Yokohama” tarafından imal ediliyor ki bu ürünün sayısız standart dışı taklidi mevcuttur.”

‘Modern limanların en önemli emniyet ekipmanlarından birisi de “Ani Halat Serbest Bırakma Kancaları ve Aksesuarlarıdır”’ diyen Büyüktürkoğlu, “Lokal ya da uzaktan kumanda ile gemilerin rıhtıma ya da dolfenlere bağlı olduğu halatları acil durumda bir anda çözmek ve gemileri hızlıca serbest bırakmak mümkün” diyor. “Serbest Bırakma Kancalarımız, tek ünite üzerinde bir adetten 6 adete kadar kancadan oluşmaktadır ve bu kancaların her biri 300 Tonluk bir yüke tek başına dayanabilir. Çok çeşitli aksesuarlarımız ile limanlarda bilgisayar destekli sofistike bir “kanca yükü görüntüleme ve kanca kontrol sistemi” kurabiliyoruz.”

‘Modern limanların her türlü ihtiyacına cevap verebiliyoruz’

Usturmaçalar, artık modern limanların günümüzde olmazsa olmazı haline gelen önemli elemanlardır. Hem yanaşan gemiyi hem de iskeleyi korurlar, arada oluşan enerjiyi absorbe etme ve deforme olmama, dış hava şartlarından, güneşten ve tuzlu sudan etkilenmeme özelliklerine sahiptirler. Liman dizaynındaki çizimlere göre ölçülendirilip teknik spesifikasyon doneleriyle son halini alırlar.”

Genel olarak 2010 yılında Veritas Denizcilik’in piyasadaki pazar payını artırmaya çalıştıklarını söyleyen Büyüktürkoğlu, “Müşteri memnuniyeti, pazar payımızı genişletme ve yeni müşteriler edinme konularında hedeflerimize ulaştık” diyerek 2011 yılı hedeflerini de şöyle anlattı:

“2011 yılında, yeni ürünlerimizi herkesin duyması ve tanıması için çalışacağız ve bu konularda yatırımlar, tanıtımlar yapacağız.”

‘2010 yılında devrimsel bir ürünün Türkiye Distribütörlüğü’nü aldık: REWITEC nanoteknolojik metal kaplamaları’

Rewitec’in nanokaplama ürünleri 2003 yılından beri pek çok ülke ve sektörde başarılı bir şekilde kullanıldığının altını çizen Büyüktürkoğlu sözlerini söyle sürdürdü:

“Tüm içten yanmalı motorlarda ve yağlama yapılan ekipmanlarda, aşınmış ve metal metale çalışan, sürtünmenin olduğu yüzeylerde yeni ve pürüzsüz, aşınmaya çok dirençli ve uzun ömürlü bir metal-silikat katmanı oluşturuyoruz. Tek yapılan işlem ekipmanın yağ haznesine Rewitec’i eklemek. Eski aşınmaları, mikro pitting korozyonlarını belli bir mertebeye kadar doldurup yenilerinin de oluşmasını önlüyoruz. Böylece ekipman ve motorlar eski orijinal performanslarına yeniden kavuşuyor, ömürleri uzuyor, yakıt ve yağ sarfiyatı tasarrufu sağlanıyor, bakım tutum ve işletme masrafları düşüyor. Ürünün performansını kullanıcısına kanıtlamak için pekçok yöntem kullanıyoruz: Egzost emisyonlarını, motor kompresyonunu, dişli kutusu vibrasyon ve gürültüsünü, parçaların elektrik direncini ölçüyoruz, uygulama öncesi–sonrası olarak gelişmeyi gözler önüne seriyoruz. Lastik kalıplar, mikro fotoğraflar sayesinde Rewitec ile elde ettiğimiz yüzey pürüzsüzlüğünü gösterebiliyoruz. Rewitec’in kesinlikle bir yağ katkısı olmadığını, “yüzey kaplama ürünü” olduğunu özellikle vurgulayan Büyüktürkoğlu, “Özellikle kara sektöründe lojistik filolarına, denizcilik sektöründe ise gemilere, teknelere yoğunlaştık; müşteri ziyaretleri ve seminerler düzenliyoruz. Rewitec ile filo sahiplerinin büyük faydalar sağlaması mümkün.”

Kaynak: Hacı Yusuf Özer - Lojistik Ekipmanlar

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim