• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Via/Port İstanbul Rallisi gerçekleştirildi

Via/Port İstanbul Rallisi gerçekleştirildi
2011 Türkiye Ralli Şampiyonası 3. yarışı olan Via/Port İstanbul Rallisi, İSOK tarafından 02-03 Temmuz tarihlerinde 55 ekibin katılımı ile düzenlendi.

Ralli Heyecanı İstanbul’daydı…

TOK SPORT adına Subaru Impreza STi N16 ile mücadele eden Bursalı ikili Ünal Şenbahar-Emire Cantürk, sezonun üçüncü yarışı Via/Port İstanbul Rallisi’nde, mekanik sorunlara rağmen genel klasman 10.su ve sınıf 3 dördüncüsü olarak değerli puanlar kazandı...

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası 3. yarışı olan Via/Port İstanbul Rallisi, İSOK tarafından 02-03 Temmuz tarihlerinde 55 ekibin katılımı ile düzenlendi. Bursalı ekip Ünal Şenbahar-Emire Cantürk, bu sezonki üçüncü sınavları olan bu ralliyi mekanik sorunlara rağmen tamamlayarak şampiyona için değerli puanlar kazandılar.

Bu sezonun ilk yarışı olan Ege Rallisi‘ni genel klasman beşincisi ve sınıf 3 ikincisi olarak sezona başarılı bir giriş yapan, ancak 40.Boğaziçi Rallisi’ne motor arızası nedeni ile erken veda etmek zorunda kalan Şenbahar, motoru yenilenen otomobilleri ile Via/Port İstanbul Rallisi’ne temkinli bir tempo ile başladı.

Yarışın ilk günü geçilen 3 özel etabın ardından günü 10. sırada noktalayan Şenbahar/Cantürk ikilisi, ikinci güne atak başladı. Yol tutuş problemi yaşadıkları otomobilleriyle bir ara yoldan çıkarak zaman kaybeden Tok Sport ekibi, yaptıkları atakla klasmanda bir sıra yükselmeyi başardı. Son özel etaba kadar yarışı 9. sırada sürdüren ikili, otomobillerinin vites kolunun kopması ile zor anlar yaşadı, ancak finişe ulaşmayı bildi. Son özel etapta yaşanan bu sorunla klasmanda bir basamak gerileyen Şenbahar/Cantürk, yarışı genel klasman 10.su ve sınıf3 dördüncüsü olarak noktaladı. Ayrıca Emire Cantürk de yarışın bayan co-pilotlar ikinciliğinin sahibi oldu.

Şenbahar/Cantürk ikilisi Türkiye Ralli Şampiyonası’na 30-31 Temmuz tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi ile devam edecekler. Ayrıca Ünal Şenbahar ralli şampiyonası haricinde takip ettiği V1 Challenge için, 16 Temmuz Cumartesi günü Çeşme’de Volkicar direksiyonuna geçecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim