• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Via/Port İstanbul Rallisi start alıyor

Via/Port İstanbul Rallisi start alıyor
TOK SPORT adına Subaru Impreza STi N16 ile mücadele eden Bursalı ikili Ünal Şenbahar-Emire Cantürk, sezonun üçüncü randevusu olan Via/Port İstanbul Rallisi’ne hazır...

Sıra İstanbul Rallisi’nde…

TOK SPORT adına Subaru Impreza STi N16 ile mücadele eden Bursalı ikili Ünal Şenbahar-Emire Cantürk, sezonun üçüncü randevusu olan Via/Port İstanbul Rallisi’ne hazır...

Toplam 55 ekibin start alacağı Via/Port İstanbul Rallisi, 02 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da Via/Port Alışveriş Merkezi’nden başlayacak. Aynı zamanda ralli merkezi ve servis alanı olarak da kullanılacak olan Via/Port, 2 gün boyunca organizasyona ev sahipliği yapacak.

Son dönemin dikkat çeken ekiplerinden Ünal Şenbahar-Emire Cantürk, 2011 sezonundaki üçüncü sınavlarını Via/Port İstanbul Rallisi’nde verecek. Ege Rallisi‘ni genel klasman beşincisi ve sınıf 3 ikincisi olarak sezona başarılı bir giriş yapan, ancak 40.Boğaziçi Rallisi’ne motor arızası nedeni ile erken veda etmek zorunda kalan Şenbahar, motoru yenilenen otomobilleri ile Via/Port İstanbul Rallisi’ni tamamlayarak değerli puanları hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü yarışı olan organizasyon, 2 Temmuz Cumartesi günü 16:00’da VIA/ PORT Alışveriş Merkezi içerisindeki Gençlik Meydanı’nda start alacak. Ekipler sırası ile Oruçoğlu, Ulupelit ve Mudarlı etaplarını üçer kez geçerek 132 km’si özel etap olmak üzere, toplam 353 km. katedecekler. Ralli, 3 Temmuz Pazar günü 16:40′ta, yine VIA/PORT Alışveriş Merkezi’nde son bulacak.

02 Temmuz Cumartesi günü start öncesi servis alanında TOK SPORT çadırını ziyaret edecek Subaru fanatiklerini ise bir sürpriz bekliyor. Yarışı izlemeye gelen konuklar hem Subaru Rally Team t-shirtlerine sahip olacak, hem de Subaru Impreza STi N16’yı yakından inceleme ve pilotlarla sohbet etme imkanı bulacaklar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim