• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Vileda, yola CEVA ile devam edecek

Vileda, yola CEVA ile devam edecek
Vileda, otomotiv, CEVA Lojistik ile olan 14 yıllık işbirliğini 3 yıl daha uzattı. CEVA, Vileda’nın tüm ürün gruplarını distribütörlerine ve zincir mağazalarına taşımaya devam edecek.

Vileda, otomotiv, CEVA Lojistik ile olan 14 yıllık işbirliğini 3 yıl daha uzattı.  CEVA, Vileda’nın tüm ürün gruplarını distribütörlerine ve zincir mağazalarına taşımaya devam edecek. Yenilenen kontrat kapsamında CEVA, Vileda’nın ülke genelinde depolama, depo içi katma değerli hizmetleri ve yurt içi dağıtım hizmetlerini yürütecek. Vileda’nın ürünleri CEVA’nın Gebze’deki 70 bin metrekarelik yeni yerinde depolanacak.

Kontratın önemli bir özelliği de CEVA’nın Vileda adına bazı hafif imalatlar için sorumlu olmasını kapsamasıdır. Buna, ürünlerin bütün ülkede çok sayıda perakendeciye dağıtımına hazırlamak için depolamadan önce kesme, montaj, paketleme ve gruplandırma işlemleri dahildir. Vileda Genel Müdürü Selçuk Yağlıkçı ise yaptığı açıklamada, “CEVA ile işbirliğimiz müşteri memnuniyetini daha da üst seviyelere taşıyabilmemiz açısından çok önemli. CEVA’nın da desteği ile Türkiye’deki tüm distribütörlerimize ve zincir mağazalara ürünlerimizi en hızlı ve güvenilir şekilde ulaştıracağız. CEVA’dan 14 yıldır aldığımız hizmet kalitesininin devam edeceğine inandığımız için tereddütsüz olarak CEVA ile yola devam kararı verdik. Ayrıca depo, dağıtım ve katma değerli hizmetlerin tek elden yönetiliyor olması CEVA için oldukça önemli bir avantaj teşkil etmektedir” dedi.

CEVA Balkanlar, Afrika, Ortadoğu ve Orta Asya İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Turhan Özen ise “Geniş hizmet ağımız ve uzun yıllara dayanan birikimimizin verdiği güçle, CEVA farkını iş ortaklarımıza sunuyoruz. Temizlik ürünleri lideri Vileda ile 1999 yılından beri çalışıyoruz ve ortaklığımızı 2015’e kadar devam ettirecek olmamızdan dolayı mutluyuz. Katma değer yaratan hizmetler ve Vileda’nın dönemsel dalgalanmalar ve işlerin gelişmesi karşısında değişen ihtiyaçlarını karşılayan esnekliğimiz müşterimizin pazarında meydana gelecek değişikliklere başarıyla cevap vermiş ve Vileda’nın tedarik zinciri ile ilgili olarak istatistiki analizlere dayanarak parsiyel yükler için yeni güzergahlar sağlamış bulunuyoruz. Bu onlara talepteki iniş ve çıkışlar hakkında net bir genel görüş ve işlerin buna göre ayarlanması için gerekli araçları sağlamaktadır” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim