• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Virgin Galactic'de yeni ödeme dönemi

Virgin Galactic'de yeni ödeme dönemi
Uzay turizminin öncülerinden Virgin grubu altındaki Virgin Galactic firması, artık ödemelerini Bitcoin ile de kabul etmeye başlayacağını duyurdu.

 

Uzay turizminin öncülerinden Virgin grubu altındaki Virgin Galactic firması, artık ödemelerini Bitcoin ile de kabul etmeye başlayacağını duyurdu.
 
Aslına bakarsanız son zamanlarda Bitcoin’le ödemenin farklı yerlerde kabul edilmeye başlandığını duyuyoruz ve bu da Bitcoin’in güvenilirliğini önemli ölçüde artırıyor.
 
Aynı şekilde, çok uzun vadeli bir planda uzayı sahiplenme konusunda Paypal’ın da çalışmaları bulunuyor ve Bitcoin bu hamlesi ile “uzaya giden yolda” elini güçlendirmiş gibi gözüküyor.
 
Virgin grubunun kurucusu ve başkanı Sir Richard Branson tarafından Virgin blogunda yazılan yazıyla bu haber duyuruldu. Branson aynı zamanda CNBC’de katıldığı programda da Bitcoin’i niçin kabul etmeye başladıklarını aktardı. Branson, bu yeni para birimini heyecan verici bulduğunu aktararak, Virgin Galactic’in geleceğe bakan bir firma olduğunu ve Bitcoin’i bu yüzden kabul etmeye başladıklarını belirtti.
 
Virgin Galactic uçuşları için şimdiden sıraya girmeye başlayan ve depozito yatıran pek çok ünlü isim bulunurken, Bitcoin ile uzay seyahati satın alması yapan ilk kişi Hawaii’den kabin memuru olarak çalışan bir kişi oldu. Ben bu yazıyı yazdığım esnada Bitcoin’in değeri 716.47$‘dı. Virgin Galactic ile uzay seyahatinin de 250 bin dolar olduğunu düşünürsek, uzay seyahatinin tam 349 BTC‘e mal olduğunu da belirtelim.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim