• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

VISTA 2011'in 2'nci turu tamamlandı

VISTA 2011'in 2'nci turu tamamlandı
İlk kayıtlara göre, Türkiye’den 34 takımın da aralarında bulunduğu 3740 takımdan 13.704 katılımcı VISTA 2011’de yarıştı.

VİSTA 2011’İN 2. TURU TAMAMLANDI

İlk kayıtlara göre, Türkiye’den 34 takımın da aralarında bulunduğu 3740 takımdan 13.704 katılımcı VISTA 2011’de yarıştı.

Volvo Kamyon ve Volvo Otobüs’ün teknisyen ve servis elemanları için dünya çapında düzenlediği yarışma ve eğitim programı VISTA’nın ikinci turu tamamlandı.

İki aşamalı teorik sınav sonrasında, Ankara ve Antakya’dan iki takım Türkiye’de liderliği elde etti ve Mart 2011’de Selanik’te düzenlenecek olan bölgesel yarı finallere katılmaya hak kazandı. Ankara’dan Ceyhan Otomotiv adına Ankyra 1 ve Antakya’dan Sağlam Motorlu Araçlar adına katılan Strong takımları sorulan soruların hepsine doğru yanıt vererek İkinci Tur’dan 30 tam puan aldılar.

VISTA, Volvo Kamyon ve Volvo Otobüs’ün global servis ağındaki tüm satış sonrası çalışanlarına açık bir yarışma ve halen dünyadaki en büyük satış sonrası personeli yarışması olma özelliğini koruyor. İlk kez 1957 yılında Volvo Kamyon’un İsveç’teki çalışanları için düzenlenen yarışma, sonraki yıllarda uluslararası bir etkinliğe dönüştü. Dünya üzerindeki her kıtadan toplam 75 ülkenin katılımı ile VISTA 2011 şimdiye kadar düzenlenen en büyük yarışma oldu.

VISTA Proje Yöneticisi Johanna Lundberg, bu özel yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünya genelindeki sonuçlara baktığımızda, sorulara yüksek oranlarda doğru cevapların verildiğini görüyoruz; bu da herkesin VISTA’yı gerçekten benimsediği anlamına geliyor. Ancak asıl önemli olan, katılımcıların yarışırken ne kadar çok şey öğrendiklerini gelip bize söylemeleri” dedi.

Yarışmanın amacı çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmek ve ilerletmek, aynı zamanda da Volvo Kamyon ve Volvo Otobüs’ün satış sonrası müşteri hizmetlerini geliştirmek. VISTA 2011’in her iki turunu da tamamlamış olan bir çalışan tahmini olarak 60 saat ek eğitim almış ve Türkiye’deki bayilere ve atölyelere önemli katkılarda bulunmuş oluyor.

Volvo Kamyon Bölge Servis Müdürü Arın Aytaç açıklamasında VISTA ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Şimdiden VISTA 2011’de katılımcı olan Volvo servis personelleri 45 saatlik ek eğitim almış oldu. Bu sebeple, VISTA müşteri ilişkilerini geliştirmek ve ilerletmek açısından çok önemli. Yarışmayı kaçıncı olarak tamamladıklarına bakılmaksızın, her bir takımımızın tek tek bütün üyeleri buradan edindiği deneyimlerin yararını görüyor” dedi.

VISTA 2011 için üçüncü ve son teorik tur 31 Ocak 2011’de başlayacak. Türkiye’de ilk ikiye kalan takımlar, Selanik’te düzenlenecek olan yarı finallere katılma hakkını elde edecekler. Burada, Volvo Kamyon Doğu Avrupa pazarlarının en iyi takımlarına karşı yarışacaklar ve böylece Haziran 2011’de İsveç’in Göteborg kentinde düzenlenecek olan Dünya Finali’ne katılma şansını yakalayacaklar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim