• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Vodafone Discover Yaz Sonu Partisi’nde kutladı

Vodafone Discover Yaz Sonu Partisi’nde kutladı
Genç yeteneklere telekomünikasyon sektörünün ve Vodafone Türkiye’de kariyer olanaklarının kapılarını açan Vodafone Discover Genç Yetenek Programı, beşinci yılını geride bıraktı.

İstanbul - Vodafone Türkiye’nin gençlere global kariyer fırsatları sunarak gelişimlerine destek olmak hedefiyle hayata geçirdiği Discover Genç Yetenek Programı, 5. yılını Vodafone ailesine katılan genç yetenekler ile Vodafone yöneticilerinin bir araya geldiği Vodafone Discover Yaz Sonu Partisi’nde kutladı. 

 
Vodafone Türkiye Yetenek Yönetimi Direktörü Bülent Bayram ve Yetenek Geliştirme Kıdemli Uzmanı Esra Okuş’un organizatörlüğünde düzenlenen yaza veda tekne partisine toplam 120 genç yetenek ve 20 Vodafone yöneticisi katıldı. Discover Genç Yetenek Programı’na farklı yıllarda katılan ekiplerin biraraya geldiği partide, ekiplerin kaynaştığı, deneyimlerin aktarıldığı, fikirlerin paylaşıldığı bir etkileşim ortamı yaratıldı. 
 
Pınar Kalay Aksakal: “Discover Genç Yetenek Programı ile geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyoruz” 
 
Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay Aksakal, yaptığı konuşmada, Discover Genç Yetenek Programı’nın gençliğin kendini geliştirmesi ve potansiyelini keşfetmesine verdikleri önemin bir yansıması olduğunu söyledi. Genç yeteneklere staj ile başlayıp uluslararası kariyer fırsatlarına varan cazip olanaklar sunduklarının altını çizen Aksakal, şöyle konuştu:  
Discover Genç Yetenek Programı ile potansiyeli yüksek gençlerimizi keşfetmek, onları geleceğin liderleri olarak yetiştirmek istiyoruz. Üniversite üçüncü sınıftan itibaren yakın takibe aldığımız bu gençlerin daha sonra part-time çalışma, yurtdışında staj yapma ve fikirlerini global arenaya taşıma gibi çeşitli kanalları değerlendirmelerini ve böylece iş yaşamına başarılı bir geçiş yapmalarını sağlıyoruz. Şu ana kadar 100’ü aşkın genç yetenek bu program ile Vodafone’a katıldı. Bu sayının daha da artmasını hedefliyoruz. Toplumda fark yaratmayı hedefleyen ve Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğinin inşası adına gençlere büyük önem veren bir kurum olarak, bu tür programlar ve etkinlikler ile onların önünde yeni ufuklar açmaktan, gelişimlerine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.”  
 
1.20120929113505.jpg
 
2.20120929113516.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim