• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Vodafone ile MTV bilgileri tek smste cepte

Vodafone ile MTV bilgileri tek smste cepte
Vodafone Türkiye, Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları ile geçmiş yıllara ait borçları tek bir SMS'le sorgulama imkanı sağlıyor
Vodafone açıklamasına göre, abonelerinin 2013 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları ile geçmiş yıllara ait borçlarını tek bir SMS'le cep telefonlarına taşıyacak yeni sorgulama servisini hayata geçirdi. 
 
Dünya kalitesinde en ileri teknolojileri tüm Türkiye için erişilebilir kılarak toplumun yaşam kalitesini artırmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone, MTV tutarları ile geçmiş yıllara ait borçları tek bir SMS ile sorgulama imkanı sağlıyor. Motorlu taşıtlarla ilgili vergi, tutarlar dahil tüm borç bilgilerini her an, her yerden erişilebilir kılan hizmetinden faydalanmak isteyen abonelerin 1189'a kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor. Servisten yararlanarak 2013 yılına ait ocak ve temmuz ayı tutarlarına ait bilgi almak için "MTV" yazıp boşluk bıraktıktan sonra sorgulanacak aracın plakası yazılarak 1189'a sorgulama mesajı gönderiliyor. Sorgulama mesajı karşılığında, sorgulanan plaka için 2013 yılına ait ocak ve temmuz ayı MTV tutarları kullanıcıya SMS ile gönderiliyor.  
 
Geçmiş yıllara ilişkin bilgi almak için ise aynı numaraya "MTV" yazarak sorgulanan aracın plakası, aracın tescil tarihi ve TC kimlik numarası mesaj atılıyor. Vodafone'un vergi mükellefi abonelerinin hayatında fark yaratan servisi kapsamında yapılan her sorgulama 0,40 TL olarak ücretlendiriliyor.  
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, her gün daha fazla birey ve kurum için mobil teknolojiyi kullanarak daha iyi bir gelecek yaratmayı misyon olarak belirlediklerini ifade etti. 
 
Öğüt, şunları kaydetti: 
 
"Vodafone Türkiye olarak, tüm faaliyetlerimizi mobil teknolojinin imkanlarından faydalanarak daha iyi bir gelecek yaratma misyonumuz ve kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti vizyonumuzla şekillendiriyoruz. Vergi mükellefi abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak adına geliştirdiğimiz SMS servisiyle abonelerimizin MTV ile ilgili tutarları ve geçmiş yıllara ait borçları tek bir SMS'le cebe taşıyoruz. Teknolojiyi hayatın hizmetine sunma vizyonumuzla geliştirdiğimiz servislerle abonelerimizin hayatını kolaylaştırma yolunda faaliyetlerimize devam ediyoruz."
 
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim