• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Vodafone Red'den, Borajet biletlerine indirim

Vodafone Red'den, Borajet biletlerine indirim
Vodafone Red, kullanıcılarına yaz sonuna kadar alacakları Borajet biletlerine yüzde 50 indirimle sahip olma fırsatı sunuyor.


Vodafone Red abonelerine sunduğu seyahat avantajlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Red kullanıcıları 3 Mayıs 2015 tarihine kadar satın alacakları Borajet uçak biletlerine vergiler hariç anında yüzde 50 indirimle sahip olabilecek. Red kullanıcıları, 23 Ekim 2015'e kadar olan Borajet uçuşlarında avantaj elde edebilecek. 

Vodafone Red kullanıcıları "BORAJET" yazıp "6666"ya mesaj göndererek kampanya şifrelerini edinebiliyor. Ayrıca akıllı telefonlara ücretsiz yüklenen Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden de Borajet fırsat şifreleri alınabiliyor. 

Vodafone Red dünyasıyla tanışmak isteyenler "www.vodafone.com.tr/Red" adresinden iletişim bilgilerini bırakarak veya "0850 250 20 55" numaralı telefonu arayarak Red kampanyalarıyla ilgili bilgi edinebiliyor. Ayrıca, Red Özel Satış Ekibi'ni bulundukları yere de çağırabiliyor. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, abonelerinin hayatını kolaylaştırdıkları Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Vodafone Red kullanıcılarına sundukları seyahat kolaylıklarına bir yenisini ekleyerek, Türkiye'nin önde gelen havayolu markası Borajet ile iş birliğini hayata geçirdiklerini belirten Buruk, şunları kaydetti: 

"Bu iş birliğiyle Vodafone Red kullanıcıları Borajet'ten her yöne uçuş biletlerini Vodafone Red'e özel yüzde 50 indirimle edinebiliyor. Havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, Budget'ta araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerindeki otel ve plajlarda yüzde 50'ye varan indirimle Red kullanıcılarının seyahatlerini de kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle herkesi Vodafone Red'in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz." 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim