• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Vodafone seçimleri anında takip ettirecek

Vodafone seçimleri anında takip ettirecek
Vodafone Türkiye, tüm cep telefonu kullanıcılarına 12 Haziran genel seçimlerini anında takip etme fırsatı sunacak.

Vodafone seçimleri anında takip ettirecek

Vodafone Türkiye, tüm cep telefonu kullanıcılarına 12 Haziran genel seçimlerini anında takip etme fırsatı sunacak.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, NTV işbirliğiyle kullanıcılar seçim sonuçlarına anında ulaşmak için ''Seçim Uygulaması'' ve ''SMS'' seçeneklerine sahip olacak.

Uygulamada hangi operatörün müşterisi olduğuna bakılmaksızın tüm iPad, iPhone ve wap destekli telefon kullanıcıları, seçim sonuçlarını il il ve Türkiye genelinde sürekli izleyebilecek. Kullanıcıların sadece cihazlarından ''secim2011.vodafone.com.tr'' adresine erişmeleri gerekiyor.

İl detay sayfaları kanalıyla da hangi ilde, hangi partinin ne kadar oy aldığı, kaç milletvekili kazandığı bilgileri paylaşılacak.

Genel seçim sonuçlarına SMS kanalıyla ulaşmayı tercih eden Vodafone abonelerinin ise ''SECIM'' yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, sonuçlarını öğrenmek istediği ilin plaka kodunu ekleyerek 5115'e mesaj göndermeleri gerekiyor.

Bu sayede abonelerin cep telefonuna her 20 dakikada bir, hem Türkiye geneli hem de belirttikleri ile ait seçim sonuçları SMS ile ulaştırılacak. Seçim paketi aboneliğinin ücreti 2 lira, kayıt olunan her yeni il için ise 2 lira ücretlendirme olacak.

Vodafone'un Tekil Sorgu Servisi ise abonelere, seçimlerin o anki sonuçlarına erişme imkanı sağlıyor. ''DURUM'' yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra plaka kodunu 5115'e gönderen kullanıcılara söz konusu ilin o anki seçim sonuçları gönderilecek. Plaka kodu eklemeksizin 'DURUM' yazıp 5115'e gönderen abonelereyse o anki Türkiye genel seçim sonuçları SMS yoluyla bildirilecek. ''DURUM'' sorgulama ücreti 0,80 lira olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim