• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Vodafone'dan 4. traktör

Vodafone'dan 4. traktör
Vodafone Çiftçi Kulübü'nün traktör çekilişinin yeni talihlisi, Tekirdağlı çiftçi Şükrü Ali Gökhan oldu.

Vodafone'dan 4. traktör

Vodafone Çiftçi Kulübü'nün traktör çekilişinin yeni talihlisi, Tekirdağlı çiftçi Şükrü Ali Gökhan oldu.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone Çiftçi Kulübü'ne üye olarak ürün ve servislerden faydalanan çiftçiler, ücretsiz traktör çekilişleri ile kazanmaya devam ediyor. Vodafone Çiftçi Kulübü'ne üye olarak çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen traktör çekilişinin yeni talihlisi, Tekirdağlı çiftçi Şükrü Ali Gökhan oldu.
 
Gökhan, Vodafone Çiftçi Kulübü'nden kazandığı Case IH marka JX70 model traktörün anahtarını, düzenlenen törenle Vodafone Türkiye Pazarlama Müdürü Mustafa Yiğit Özcan'dan teslim aldı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Müdürü Mustafa Yiğit Özcan, Vodafone Çiftçi Kulübü'nü hayata geçirmekteki temel amaçlarının, global anlamda önemli bir bilgi birikimine sahip oldukları mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla Türkiye nüfusunun yüzde 27'sini oluşturan çiftçilerin hayatında fark yaratmak olduğunu ifade etti. Özcan, şunları kaydetti:
 
''Vodafone Çiftçi Kulübü altında hayata geçirdiğimiz faaliyetlerde temel önceliğimiz, mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla çiftçilerimizin iş süreçlerini daha verimli ve pratik kılmak. Bu kapsamda onlara hem avantajlı tarifeler ve cihazlar sunuyoruz hem de Türkiye'yi ilçe ilçe gezerek çiftçilerimizi köylerinde ziyaret ediyor; teknolojinin imkanlarıyla üretimlerini nasıl kolaylaştırabileceklerine ilişkin eğitimler veriyoruz.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim