• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Vodafone'dan çiftçilere hasat kampanyası

Vodafone'dan çiftçilere hasat kampanyası
Vodafone, Şekerbank işbirliği ile ''Tüm Yıl Konuş, Hasat Zamanı Öde'' kampanyası başlattı.

Vodafone'dan çiftçilere hasat kampanyası

Vodafone, Şekerbank işbirliği ile ''Tüm Yıl Konuş, Hasat Zamanı Öde'' kampanyası başlattı.

Kampanyanın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone Türkiye'nin tarımı ve çiftçiyi desteklemek konusunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tarımın geleceğinin güven altına alınmasının önemine işaret eden Kızıldağ, Vodafone Türkiye'nin de bu ihtiyaçtan hareketle sosyal iş modeli bakış açısıyla Vodafone Çiftçi Kulübü'nü hayata geçirdiğini hatırlattı.

Vodafone Çiftçi Kulübü'nde uygun fiyatlarla mobil iletişim imkanlarını ''Cep Çiftçi'' tarifesiyle çiftçilerin hizmetine sunduklarını belirten Kızıldağ, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın bilgilendirme mesajlarını çiftçilere aktardıklarını anlattı.

Şimdi de Şekerbank ile yeni bir kampanya başlattıklarını dile getiren Kızıldağ, şunları kaydetti:

''Çiftçinin daima yanında yer alma vaadi doğrultusunda Vodafone Çiftçi Kulubü'nü hayata geçiren Vodafone, Şekerbank işbirliği ile 'Tüm Yıl Konuş Hasat Zamanı Öde' kampanyasını hizmete sunuyor. Çiftçilerimiz için hem bankacılık hem GSM tarihinde bir ilke imza atıyoruz.

Kampanya çerçevesinde Şekerbank'tan kredi kullanan tüm çiftçilerim Vodafone cep telefonu faturalarını aylık olarak değil senede bir kere hasat zamanı ödüyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen çiftçilerimizin yapmaları gereken Vodafone telefon faturasını ödemek için Şekerbank'a otomatik ödeme talimatı vermek.''

Kampanyaya katılan çiftçilerin telefon faturalarını, yıl boyunca her ay Vodafone'a Şekerbank'ın ödeyeceğini belirten Kızıldağ, çiftçilerin ise ödenen ayların toplu faturasını, hasat zamanında yılda bir kez faizsiz ödeyeceğini söyledi.

Kızıldağ, bir soru üzerine, iki tarafın da sosyal içerik açısından bakarak masrafları karşılayacağını bildirdi. Kızıldağ, Vodafone'un 500 binin üzerinde çiftçi portföyü bulunduğunu belirtti.

Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız ise Türkiye genelinde 1,5 milyona yakın üretene elini uzatan Şekerbank'ın, ''Hasat Kart'' ile çiftçilere tarımsal ihtiyaçlarını uygun koşullarda vade farksız alıp, hasat zamanı ödeme imkanı sunduğunu hatırlattı.

Vodafone ile yapılan işbirliği kapsamında, Şekerbank'ın Hasat Kart altyapısı ile çiftçilerin aylık dönemli fatura ödemelerini onlar adına gerçekleştireceğini belirten Yıldız, çiftçilerin de bu bedeli herhangi bir faiz ödemeden hasat zamanı tek seferde ödeyebileceğini anlattı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Yıldız, çiftçilere aylık dönem faturalarının bildirileceğini, standart olarak 750 bin lira limit olduğunu, bunun kişiye ve ihtiyaca göre değişebileceğini kaydetti.

Çiftçilerin ödeme konusunda sorunlu olmadığının altını çizen Yıldız, tarım tarafında problemli olma oranının çok yüksek düzeyde bulunmadığını vurguladı.

Belirledikleri rakamın Şekerbank'ı çok etkilemeyeceğini ifade eden Yıldız, ''Keşke çok konuşsalar da biz de çok ödemeler yapsak'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim