• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Vodafone'dan hacı adaylarına özel tarife

Vodafone'dan hacı adaylarına özel tarife
Vodafone, Kırmızı Pasaport seçeneğini, Hac ziyaretinde bulunacak hacı adayı abonelerine özel olarak genişletti.

Vodafone'dan hacı adaylarına özel tarife

Vodafone, Kırmızı Pasaport seçeneğini, Hac ziyaretinde bulunacak hacı adayı abonelerine özel olarak genişletti.

 

Vodafone, Kırmızı Pasaport seçeneğini, Hac ziyaretinde bulunacak hacı adayı abonelerine özel olarak genişletip, 29 Eylül–12 Aralık 2011 tarihleri arasında Hac ziyaretine özel bir kampanya ile Suudi Arabistan’ı da kapsamına alıyor. Kırmızı Pasaport seçeneği kapsamına Hac ziyareti özelinde Vodafone ülkesi olmayan Suudi Arabistan’ı da alan Vodafone Türkiye, bu kampanya ile hacı adaylarına Suudi Arabistan'dan aileleri ve sevdikleriyle görüşme imkanı sunuyor.

Kırmızı Pasaport aboneleri, 29 Eylül–12 Aralık 2011 tarihleri arasında, ayda sadece 3.99 TL karşılığında, Suudi Arabistan dahil 22 ülkede Türkiye fiyatlarından faydalanabilecek. Pasaport yazıp 7048’e yollayarak abone olunan Kırmızı Pasaport seçeneğiyle mevcut tarifelerindeki dakikaların yarısını yurtdışında kullanma şansı elde eden hacı adayları, böylelikle Türkiye'deki aileleri ve sevdikleriyle avantajlı fiyatlarla iletişim kurabilecekler.

-VODAFONE TÜRKİYE, 17.5 MİLYON ABONEYE HİZMET SUNUYOR-

Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden Vodafone Grubu bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 30 Haziran 2011 itibarıyla hizmet sunduğu 17.5 milyon abonesiyle Türkiye’nin 2. büyük mobil iletişim şirketi konumunda yer alıyor. Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye’nin 2006 yılından bu yana satın alma dahil toplam yatırımları 10 milyar TL’yi aşarken yaklaşık 3 bini aşkın çalışan kadrosu, bini aşkın mağazası, 21 bin satış noktası ve 53 bin kişilik paydaş ailesiyle Türkiye’nin 81 ilinde tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim