• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Vodafone'dan kendinden emin adım

Vodafone'dan kendinden emin adım
Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone tarafından uygulanan “Memnun Kalmazsan Paran İade” kampanyası yepyeni bir hizmet ile genişletiliyor.

 

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri ülkemizin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, numarasını şebekesine taşıyan yeni abonelerine yeni bir kampanya sunuyor. Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone tarafından uygulanan “Memnun Kalmazsan Paran İade” kampanyası yepyeni bir hizmet ile genişletiliyor.
 
Vodafone, tüketiciler tarafından olumlu geri dönüşler aldığı kampanyasında şebekesini ilk defa deneyen abonelerine ses ve SMS hizmetlerinden memnun kalmadıkları durumda, ödedikleri ücreti iade ediyordu. Yeni kampanya kapsamında eğer aboneler 3G veri hizmetlerinden memnun kalmazlarsa ödedikleri hizmet bedelini geri alıp, eski operatörlerine geri dönebilecekler. Vodafone, tüketiciler tarafından olumlu geri dönüşler aldığı kampanyasında abonelerine ses ve SMS hizmetlerinden memnun kalmadıkları durumda, 1 aylık deneme süresi boyunca ödedikleri ücreti iade ediyordu. Yeni kampanya kapsamında numarasını ilk kez Vodafone’a taşıyan aboneler 3G veri hizmetlerinden memnun kalmazlarsa ödedikleri 1 aylık hizmet bedelini geri alabilecekler. Kampanya kapsamında yeni abonelerin iade için numara taşımadan itibaren 30 gün içinde müşteri hizmetlerini arayarak memnun olmadıklarını belirtmeleri yeterli sayılıyor ve şikayeti takip eden 6 gün içinde numaralarını taşımaları gerekiyor. İade, bir hat 150 TL, üç hat için maksimum 300 TL fatura indirimiyle gerçekleşiyor.
 
Vodafone Türkiye, ilgili kampanyada bugüne kadar yaptığı yatırımlar ile güçlendirdiği şebekesine olan güvenini göstermek isterken, müşteri odaklı vizyonunu da abonelerine sunmuş oluyor. Türkiye genelinde yaygın iletişim kampanyası ile duyurulan uygulamada şirket; “İşte Vodafone’nun Süper İnterneti İşte Garantisi” mesajı veriyor. Kampanya reklamında gerçek kişileri kullanarak müşteri memnuniyeti mesajı veren Vodafone Türkiye, kullanıcıların şebekeden duyduğu memnuniyeti ekranlara yansıtıyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye’nin aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen telekomünikasyon markasıyız. Vodafone Türkiye olarak odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde, abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına dünyadaki en ileri teknolojiyi ülkemize getirerek yanıt veriyoruz. Ülkemizde sosyal ve ekonomik gelişimin en önemli anahtarlarından biri olan mobil internete yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Vodafone Türkiye olarak 3G’nin hizmete girdiği 2009 yılından beri lisans bedeli dâhil olmak üzere 4 yılda toplam 4,4 milyar TL yatırım yaptık. Şebeke ekipman sayımızı iki katından fazla artırdık. Sadece son bir yıl içinde, çift taşıyıcı teknolojisine sürekli yatırımlarımızla 3G hızımızı iki katına yakın yükselttik. Teknolojik gücümüzü Vodafone grubunun birikiminden alıyoruz. 29 Ağustos 2013 tarihinde Londra’da canlı yayına giren Ultrafast 4G şebekesiyle, Vodafone’un 4G hizmeti verdiği ülke sayısı 11’e ulaştı. Biz de 3G ile yetinmedik ve inovasyon üreten bir kurum olarak en son mobil internet teknolojisi olan 4G LTE Advanced’i test etmeye başladık. 10 Temmuz 2013 tarihinde tek modemle 300.1 Mbps hıza ulaşarak Türkiye’de 4G hız rekorunu kırdık. Diğer yandan 3G yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. 81 ilde hizmete sunduğumuz çift taşıyıcılı güçlü 3G şebekemizle abonelerimize Süper İnternet deneyimi sunuyoruz.” 
 
“İşte Vodafone’un Süper İnterneti İşte Garantisi” 
 
Öğüt, şöyle devam etti; “Şebekemizin gücüne olan inancımızla Vodafone’lu olmayan herkesi Vodafone Türkiye’nin Süper İnternetini denemeye davet ediyoruz. Bu doğrultuda numarasını ilk kez Vodafone’a taşıyıp ses ve SMS hizmetimizden memnun kalmayan abonemize bir aylık kullanım bedelini iade etme kampanyamızı, 3G internet şebekemizi kapsayacak şekilde genişletiyoruz. “İşte Vodafone’un Süper İnterneti İşte Garantisi” mesajı veriyoruz. Deneyip memnun kalmayan abonelerimize, hiçbir ödeme yapmadan kendi operatörlerine geri dönebileceklerini taahhüt ediyoruz. Şebeke memnuniyeti konusunda Türkiye’de bir ilk olan ve sadece Vodafone Türkiye’de yer alan bu uygulamamızı, abonelerimize hayatı kolaylaştırma vizyonumuzun bir uzantısı olarak sunuyoruz. Vodafone Türkiye olarak güçlü yatırımlarımızla Türkiye’nin 81 iline yaydığımız dünyanın en ileri 3G teknolojisine güveniyoruz. Tüketicilerimizin memnuniyetini sağlayan, onların ihtiyaçlarına cevap veren, dünyanın en ileri teknolojisini sunan hizmet ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim