• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Vodafone'den 'Esnaf Zengin Paketleri'

Vodafone'den 'Esnaf Zengin Paketleri'
Vodafone, "Esnaf Zengin Paketleri"ni hizmete sundu. Söz konusu kampanya kapsamında 4 yeni esnaf paketi bulunurken, yaz aylarındaki maliyet yükünü azatlma hedefiyle ücretlendirme ilk 3 ay boyunca 19 TL olacak.

Vodafone İş Ortağım çatısı altındaki yeni esnaf paketleriyle yaz aylarında Vodafone’lu esnafın iletişim maliyetlerine ortak olan Vodafone, esnafa fiyat avantajı sağlayarak destek olmayı hedefliyor.
 
Bu kapsamda hayata geçirilen ve yaz aylarında maliyetlerini kontrol altında tutmayı talep eden esnafa kolaylık sağlayan Vodafone İş Ortağım’da 4 yeni esnaf paketi bulunuyor. Tüm Vodafone’lu şirketlerle sınırsız konuşma sağlayan yeni esnaf paketleri arasında Esnaf Zengin Small tarifesinde 25 TL’ye her yöne 900 dakika, Esnaf Zengin Medium tarifesinde 35 TL’ye her yöne 2000 dakika, Esnaf Zengin Large tarifesinde 45 TL’ye her yöne 1500 dakika, 1500 SMS ve 1500 MB internet, Esnaf Zengin XLarge tarifesinde ise 70 TL’ye her yöne 3000 dakika, 3000 SMS ve 3000 MB internet bulunuyor.
 
Esnafların 12 ay kalma sözüne karşılık tüm Esnaf Zengin paketlerinin ilk 3 ay boyunca sadece 19 TL’den ücretlendirileceği kampanya yaz aylarında iletişim maliyetlerini kontrol altında tutmak isteyen esnaf için 12 Ağustos 2014’e kadar geçerli olacak.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, esnafı rahatlatan kampanya ile ilgili şunları söyledi:
 
“Dijital Dönüşüm Hareketimizle herkese ilham vermeyi sürdürürken, dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyacak, bundan en çok faydalanarak çağa ayak uydurmayı başaracak esnafımızı önemsiyor ve kendisinin kazancına destek olmak istiyoruz.. Bu nedenle, Vodafone İş Ortağım ile esnafımızın güvenilir iş ortağı olarak, ekonominin gizli kahramanları olan esnafı dijitalleşmeye taşıyacak mobil iletişim tarifelerini yaz aylarına özel avantajlı fiyatlarla esnafımızın hizmetine sunuyoruz. İletişim maliyetlerini kontrol etmek isteyen esnafımızı düşünerek yeni Esnaf Zengin paketlerimizle kendilerinin yaz aylarındaki fatura yükünü hafifletmeyi hedefliyoruz. Geniş Esnaf Zengin portföyünden ihtiyacına uygun tarifeyi seçen esnafımız, 12 ay kalma sözüyle ilk 3 ay hangi tarifeyi seçerlerse seçsinler sadece 19 TL’den ücretlendirilecekler.  Esnafa hem basit hem de çok avantajlı bir ödeme planı sunarak, ‘Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım’la işte bu kadar kolay’ diyoruz. Türkiye ekonomisi uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim